Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fostul CUG, platformă de evenimente. Cum au socializat industriașii Clujului

Întâlnirea de “cross networking” propusă de platforma XPN a adunat, pe amplasamentul unde funcționa odinioară Combinatul de Utilaj Greu, focus grupul de industrie producție, energie și logistică, respectiv cel de construcții și infrastructură.
La eveniment au luat parte invitați din construcții, industrie, dar și din imobiliare și servicii conexe | Foto: XPN

Două contingente puternice ale economiei Clujului, industria și construcțiile, s-au „ciocnit” amical, la final de an, pe platforma din Bulevardul Muncii.

Întâlnirea de “cross networking” propusă de platforma XPN a adunat, pe amplasamentul unde funcționa odinioară Combinatul de Utilaj Greu, focus grupul de industrie producție, energie și logistică, respectiv cel de construcții și infrastructură. Evenimentul a fost găzduit de uzina Comvel, specializată în oțel-beton fasonat și produse metalurgice destinate lucrărilor de infrastructură și parcurilor fotovoltaice.

“Avem planuri ambițioase: vrem să ridicăm o nouă hală de producție, să mărim capacitatea, însă deocamdată suntem în stand-by cu comenzile de echipamente, dată fiind situația complicată de pe plan internațional. Ne axăm pe piața rezidențială a Clujului, unde avem negocieri de livrări destinate mai multor ansambluri din oraș.

La rândul nostru, acționăm și ca dezvoltator imobiliar, avem două proiecte de blocuri în zona Clujului. Ca producător, ne orientăm mai puțin, în prezent, pe proiectele publice, unde am fost implicați, totuși, în mai multe tronsoane de autostradă”, ne-a mărturisit Gabriel Silveșan, director general al Comvel Steel.

Networking la uzină

“Noi facem producție de confecții metalice în zona combinatului Sanex, nu știm ce se va întâmpla dacă se transformă platforma în mall, așa cum s-a anunțat”, spune un alt producător.

Întrunirea s-a derulat în clădirea administrativă a Comvel. Au participat manageri din companii de construcții, instalații, materiale de construcții, firme furnizoare pentru acest domeniu, dezvoltatori imobiliari. Printre invitați au figurat și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în aceste domenii, beneficiari din mediul privat și public, manageri din industrie, activitatea de producție, furnizori de energie și de logistică.

Intelglobalis, promotor al evenimentelor X Party & Networking, este o agenție clujeană specializată în consultanță de management, marketing și reorganizare de companii, business development, eficientizarea proceselor, consultanță pentru comunicare și PR, personal branding, consultanță pentru investiții și antreprenoriat, strategii de business, lobby de business, training de networking.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grindeanu: Lotul Sibiu-Boița va fi dat în circulație în cursul acestei săptămâni

Articolul următor
Specialistul clujean în mobilitate urbană Tudor Măcicășan sugerează prelungirea Centurii Apahida - Vâlcele, Drumul Național 1N, cu 10 km, până la un nod cu Autostrada Transilvania (A3).

Propunere: Centura Vâlcele – Apahida, prelungită până la Autostrada Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share