Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

USAMV își extinde rețeaua comercială în afara Clujului

Vrem să deschidem un magazin în centrul municipiului Sibiu, unde să comercializăm, alături de produsele noastre fabricate în cele două județe, și cele ale producătorilor locali

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj este pe cale să deschidă primul său magazin în alt județ.

“Vrem să deschidem un magazin în centrul municipiului Sibiu, unde să comercializăm, alături de produsele noastre fabricate în cele două județe, și pe cele ale producătorilor locali de acolo, asta și pentru a împărți cheltuielile de închiriere, care sperăm să nu fie foarte mari. Acum avem trei magazine în Cluj, pe Calea Mănăștur, în cartierul Gheorgheni și cel din Iulius Mall.

În primele două promovăm, de asemenea, și alți producători locali, din Cluj. În standul din Iulius Mall, pe care l-am deschis acum, avem doar produsele noastre. Pe de altă parte, vrem să ne facem propria fabrică de ulei presat la rece pe care acum îl procesăm în Sălaj”, ne-a declarat rectorul USAMV, Cornel Cătoi.

Reprezentanții USAMV susțin că un alt magazin propriu ar putea fi deschis, în funcție de strategie institiției, și în complexul comercial Vivo Center. Conducerea USAMV a decis să intre, anul acesta pe piața concurențială a marilor complexe comerciale, prin deschiderea standului din Iulius Mall.

Produsele comercializate sunt vinurile de la Stațiunea viticolă Apoldia Maior – USAMV (județul Sibiu), ouă, lactate bio și ulei de floarea soarelui presat la rece de la Ferma Cojocna – USAMV (Cluj), mezeluri Gourmeticus Academicum, uleiuri esențiale, plante aromatice, ceaiuri de la Facultatea de Agricultură, Echibiotic, complex activ din șase tipuri de tulpini de probiotice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fondul Proprietatea și-a vândut toate acțiunile la OMV Petrom

Articolul următor

Medisprof ridică o clinică de 12 milioane euro la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share