Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Doi traineri clujeni au predat antreprenoriatul la Munchen

Business Support Munchen (BSM) este un eveniment fantastic, unic în Europa, cu informații valoroase, invitați de top și multă energie pozitivă.
Eusebiu Burcaș, față în față cu tinerii întreprinzători europeni prezenți în Germania

Mai mulți specialiști în finanțe din România au fost invitați să conferențieze în Germania, printre ei numărându-se economiștii clujeni Eusebiu Burcaș și Lorand Soares Szasz.

“Business Support Munchen (BSM) este un eveniment fantastic, unic în Europa, cu informații valoroase, invitați de top și multă energie pozitivă. Evenimentul de a fost ultimul din acest an incredibil, în care peste 1.000 de antreprenori din Europa au ales să participe la BSM, să evolueze în plan personal și profesional.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au participat la evenimentele BSM, pentru că au decis să investească în viitorul lor, mulțumesc invitaților care pe parcursul anului au livrat cea mai buna informație”, a relatat Nicu Dendiu, unul dintre organizatori.

Pleiadă de mentori din România

“La BSM am prezentat cele cinci lecții care m-au marcat în 2022 și care vor influența felul în care ne pregătim pentru 2023. Cifrele economice nu arată bine.

Realitatea din piață (ce aud de la clienții mei din diferite industrii) pare să fie mai rea decât cifrele oficiale. Totuși, cred că putem să facem din 2023 cel mai bun an din viață noastră, un an legendar”, a menționat Szasz.

Printre cei prezenți s-au mai numărat traineri ca Marius Ghenea, Dan Luca, Cristina Tatu, Emil Huzum, Ovidiu Toader sau Vasile Lup. La BSM au participat oameni de afaceri din Germania, Elveția, Austria, Ungaria, Republica Moldova și România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fabrica Welthaus, vizitată de sportivii de la SCM Zalău

Articolul următor
Autostrada Transilvania (A3) Nădășelu - Zimbor, poate în trimestrele III-IV ale anului 2024… Sâmbăta trecută am filmat din dronă toți cei 30 km ai acestei secțiuni din A3.

Asociația Pro Infrastructură: Ritmul lucrărilor pe autostrada Cluj - Sălaj va încetini

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share