Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fabrica Welthaus, vizitată de sportivii de la SCM Zalău

Unul dintre cei mai importanţi producători de uşi şi geamuri termopan din judeţ împlineşte, în acest an, două decenii de activitate.

Cu această ocazie, voleibaliştii echipei de divizia A1 SCM Zalău au făcut o vizită la sediul Welthaus, unul dintre finanțatorii clubului, conform Sportul Sălăjean. De asemenea, au vizitat și sediul dealerului Auto Dan, un alt finanțator al echipei.

Welthaus este unul dintre cele mai importante firme din judeţul Sălaj şi una dintre cele mai vechi. Compania specializată în uşi şi geamuri termopan a împlinit 20 de ani de activitate, fiind într-o continuă dezvoltare.

Voleibaliştii au vizitat sediul companiei de pe șoseaua ocolitoare a Zalăului. Sportivii au fost informați despre activitatea companiei, produsele pe care le are la comercializare, ei primind explicaţii despre întreg procesul de producţie, materialele folosite şi până la produsul finit.

Producătorul zălăuan de geamuri și uși a investit până acum 20 milioane euro în clădiri industriale, birouri și utilaje de ultima tehnologie. Au fost achiziționate utilaje automatizate, o hală industrială, o linie completă pentru geamuri și uși. Compania cu 82 de angajați avea, anul trecut, afaceri de 33 milioane lei, cu un profit net de 4,5 milioane. Asociați erau Ana Welther (60%) și Ștefan Andrei Welther (40%).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
O investiție în sectorul agricol realizată de societatea Antoduti Com (din județul Bistrița-Năsăud) a obținut fonduri europene de 414.179 de euro, prin intermediul submăsurii investiții în exploatații agricole din FEADR.

Ferma Antoduti s-a modernizat pe banii Europei

Articolul următor
Business Support Munchen (BSM) este un eveniment fantastic, unic în Europa, cu informații valoroase, invitați de top și multă energie pozitivă.

Doi traineri clujeni au predat antreprenoriatul la Munchen

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share