Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

HiSky va zbura de pe 3 aerogări din Ardeal și Banat

HiSky a anunțat orarul de vară 2023 pentru a veni în sprijinul celor ce doresc să își rezerve biletele de avion pentru sezonul estival al anului următor.
Operatorul din Republica Moldova își mărește frecvența zborurilor în România | Foto: Airlines Travel

Compania aeriană din Republica Moldova a prezentat programul de vară 2023, care cuprinde zboruri din Cluj-Napoca, Timișoara și Baia Mare, alături de curse din București și Iași.

HiSky a anunțat orarul de vară 2023 pentru a veni în sprijinul celor ce doresc să își rezerve biletele de avion pentru sezonul estival al anului următor, potrivit Airlines Travel. Zborurile și programul desfășurării lor sunt incluse în sistemul operațional al companiei aeriene, iar biletele pot fi deja rezervate pe portalul acesteia.

De la București la Cluj și Timișoara vor fi câte două curse de luni până vineri și una duminică. De pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj vor mai zbura avioane HiSky către Tel Aviv (joi și duminică) și Dublin (miercuri, vineri și duminică). De pe aerogara din Maramureș, HiSky a programat zboruri spre Paris (joi și duminică).

Compania aeriană a apărut pe piață acum doi ani, obținând certificarea de operator românesc în decembrie 2020, iar ca operator aerian moldovenesc, în ianuarie 2021. În prezent HiSky oferă posibilitatea de a zbura spre 14 destinații europene, cu decolare din Republica Moldova și România. Treptat, a ajuns una dintre companiile aeriene din topul preferințelor românilor de pe ambele maluri ale Prutului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția de preluare a companiilor Dachim și Supliment de la grupul Vetimex Capital (deținută de familia Korponay), de către ROCA Agri RDF. Divizia de agricultură a ROCA Investments va prelua integral controlul ambelor societăți.

ROCA Agri a cumpărat Dachim și Supliment Cluj

Articolul următor

Proiectele anului 2023, prezentate la Expo Real Munich 2022

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share