Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Weidmuller are stație de încărcare pentru mașini electrice în Maramureș

Aceasta constă în instalarea unei stații de încărcare lângă fabrica Weidmuller.

Unitatea de producție de la Tăuții-Măgherăuș a anunțat finalizarea unei investiții ecologice.

Aceasta constă în instalarea unei stații de încărcare lângă fabrica Weidmuller. “Acțiunile sustenabile au fost și vor rămâne în focusul nostru. E esențial ca fiecare dintre noi să ia măsuri pentru a proteja mediul în care trăim. Îi încurajăm pe toți cei care doresc să își aducă contribuția în această direcție.

Anunțăm deschiderea unei noi stații de încărcare pentru mașini electrice, dedicată angajaților companiei noastre. Stația de încărcare Weidmuller este alimentată cu energie electrică provenind de la panourile solare, și echipată cu tehnologie de ultima generație, care permite o încărcare rapidă a bateriilor mașinilor electrice.

Sperăm că nouă stație de încărcare va contribui la creșterea adopției mașinilor electrice în orașul nostru și la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Suntem încrezători că prin luarea unor măsuri sustenabile, fiecare dintre noi poate face o diferența semnificativă pentru mediul nostru”, a transmis conducerea companiei.

Șase fabrici în grup

Weidmuller, grup internațional specializat în componente electronice și conectivitate electrică dispune de șase fabrici, 31 de companii de vânzări și 60 de reprezentanțe, cu venituri anuale de 792 milioane euro. Produsele oferite sunt blocuri terminale, mașini automate, conectori PCB, module de releu, protecții la supratensiune și trăsnet, controlere, componente Ethernet industriale.

Soluțiile vizează automatizarea mașinilor și a fabricilor, energia, transportul, producția de dispozitive. Compania din Maramureș este administrată de germanii Thomas Kipke și Sebastian Melchior Durst.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a semnat contractul și pentru lotul 2 Aghireș – Poieni din modernizarea căii ferate Cluj Napoca – Episcopia Bihor

Articolul următor
Consiliul Județean (CJ) Cluj a aprobat cofinanțarea de 186.120 de lei pentru proiectul de digitalizare a infrastructurii de apă și apă uzată a operatorului regional, prin contorizarea inteligentă.

Compania de Apă Someș va citi consumul de la distanță

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share