Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Apare Kaufland III la Bistrița

Compania Kaufland România SCS urmează să deschidă o nouă unitate în municipiul Bistriţa, potrivit Răsunetul.

Lanțul german de hipermarketuri a solicitat emiterea acordului de mediu pentru desființarea construcțiilor aflate pe teren.

Compania Kaufland România SCS urmează să deschidă o nouă unitate în municipiul Bistriţa, potrivit Răsunetul. Hipermarketul ar urma să fie amplasat pe str. Drumul Cetăţii, lucrând acum la documentaţiile tehnice şi obţinerea avizelor.

În municipiul Bistriţa, Kaufland mai deţine două unități (Bd. Independenţei şi Calea Moldovei), în implementare fiind și un magazin în orașul Năsăud. Kaufland activează în opt țări europene și avea afaceri anuale de 27 miliarde de euro.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 158 de magazine în România.

Principalii săi competitori direcți în România sunt Auchan, Carrefour, Cora, alături de supermarketurile Mega Image, Profi, Penny, Lidl, Supeco, MyAuchan, magazinele cash & carry Metro, Selgros.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Începem anul cu imagini noi de pe șantierul viitorului sediu al Academia Națională de Muzică Gheorghe Dima (ANMGD) Cluj.

Cum arată “Academia Erbașu” de la Cluj

Articolul următor
Noutăți despre lotul Autostrăzii Transilvania (A3) Chețani - Câmpia Turzii: se va merge pe autorizația de construire Straco

Cine termină ce a început Straco pe A3 Cluj – Mureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share