Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cel mai bogat clujean va sponsoriza handbalul din Vâlcea

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a parafat un parteneriat cu Chimcomplex

O companie cu cifră de afaceri de 2,2 miliarde de lei investește la un club de tradiție din handbalul românesc.

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a parafat un parteneriat cu Chimcomplex, principalul producător și furnizor de substanțe chimice din regiune, potrivit GSP. Înțelegerea dintre SCM Râmnicu Vâlcea și Chimcomplex este valabilă până la finalul stagiunii în curs. Cele două părți și-au manifestat intenția ca firma să devină principalul sponsor al formației din următorul sezon.

„E o bucurie imensă să reușim să aducem alături de handbalul vâlcean un colos în domeniul chimiei, precum Chimcomplex. Rezultatele clubului din ultimii ani, faptul că suntem din nou în topul echipelor din România și o prezență constantă pe plan internațional au făcut ca acest mare combinat să se alăture drumului nostru spre cele mai mari performanțe”, a declarat Florin Verigeanu, președintele secției de handbal al SCM.

“Ne-am alăturat cu gândul de a continua un parteneriat istoric, totodată de a construi organic, pas cu pas, această poveste, la fel ca în chimie. Potențialul este mare, o echipă de valoare istorică, un club de tradiție susținut de parteneri finanțatori puternici și de suporteri cu pasiune va continua să câștige.

Ne setăm obiective ambițioase privind acest parteneriat. Viziunea noastră merge foarte departe și avem încredere că o să obținem împreună rezultate remarcabile și o evoluție constantă, de care să fim mândri zi de zi”, a spus Ștefan Vuza (foto), președinte și CEO al Chimcomplex

Acesta era cotat, în Top Forbes 2022, cu o avere 4,5 miliarde de lei, fiind considerat drept cel mai bogat clujean. El conduce unul dintre cei mai importanți producători de produse chimice din România, cu strategie orientată spre eficiență tehnologică și energetică, chimie verde circulară, investiții în hidrogen.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
SIF Hoteluri, holdingul hotelier al Societății de Investiții Financiare Banat-Crișana, a încheiat o promisiune bilaterală de vânzare-cumpărare privind transferul întregii activități hoteliere, economice și comerciale din cadrul EuroHotel.

EuroHotel Baia Mare, acontat cu 2,1 milioane de euro

Articolul următor

ABA Crișuri - mențiune la Gala Dezvoltării Durabile cu proiectul „STROPI își face prieteni noi!”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share