Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Firmele vor obține pe loc autorizația de funcționare la Baia Mare

Din 16 ianuarie, la inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, persoanele fizice autorizate sau juridice care desfășoară activități economice pe raza municipiului pot primi pe loc viza anuală pentru autorizațiile ori acordurile de funcționare. 
Administrația băimăreană și-a propus să mărească viteza de deservire a agenților economici din municipiu

Demersul vine să completeze seria măsurilor de simplificare și eficientizare ale modalităților prin care se obțin avize sau aprobări din partea autorității locale.

Din 16 ianuarie, la inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, persoanele fizice autorizate sau juridice care desfășoară activități economice pe raza municipiului pot primi pe loc viza anuală pentru autorizațiile ori acordurile de funcționare.

Operatorii economici care depun în format fizic, la Serviciul relații cu publicul al municipalității, de pe str. Gheorge Șincai, documentele necesare și dovada achitării taxei aferente, vor obține imediat viza anuală necesară.

Se pot obține și în format electronic

“Continuăm seria demersurilor întreprinse de-a lungul ultimilor ani pentru sprijinirea băimărenilor care doresc să obțină diverse avize sau aprobări din partea administrației publice locale.

Am decis aplicarea unor măsuri care să permită de acum posibilitatea obținerii vizelor anuale pentru autorizațiile sau acordurile de funcționare pe loc, eliminând deplasările multiple la sediul autorității locale și timpii de așteptare.

Este încă un pas pe care îl facem pentru deschiderea față de cetățenii municipiului și pentru creșterea promptitudinii cu care răspundem solicitărilor acestora” arată primarul Cherecheș.

Tot la inițiativa primarului, din 2022, viza anuală pentru autorizațiile ori acordurile de funcționare poate fi obținută și online, de pe platforma municipalității. Vizarea anuală a autorizațiilor sau acordurilor de funcționare este obligatorie până la data de 31 martie a fiecărui an.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timișoara Capitală European a Culturii atrage interesul publicațiilor străine

Articolul următor

Montessori apare în “Silicon Valley de Cluj”. Cum arată noua grădiniță

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share