Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hibrizii de floarea-soarelui Pioneer, performanță și stabilitate demonstrate

Cu siguranță anul agricol 2022 a fost problematic, chiar dificil se poate spune, și totuși hibrizii Pioneer au demonstrat că pot face față. 

Floarea-soarelui este considerată de foarte mulți fermieri, pe bună dreptate, ca fiind cultura de siguranță ce face diferența în anii dificili, cu pluviometrie scăzută.

“Cu siguranță anul agricol 2022 a fost unul problematic, chiar dificil se poate spune, și totuși hibrizii Pioneer au demonstrat că pot face față în orice condiții, demonstrând performanță și stabilitate superioare competitorilor.

Un exemplu elocvent îl reprezintă testările RITAC APPR, unde P64LE162 a fost pe medie cel mai productiv hibrid în cele patru locații de testare. De altfel, Pioneer este singura companie cu 3 hibrizi în top 10 producții, ceea ce demonstrează că întreg portofoliul este perfect adaptat condițiilor din țara noastră.

Topul este completat, pe lângă P64LE162 pe primul loc, de P64HE144 pe locul 5 și P64LE99 pe locul 7, practic toți cei trei hibrizi ExpressSun cu care compania Corteva a participat la aceste teste sunt clasați în primii 10, dovedind încă o dată, dacă mai era necesar, pretabilitatea hibrizilor Pioneer în condițiile din fermele din România.

Hibrizii ExpressSun reprezintă soluția cea mai potrivită pentru a minimiza riscurile in cazul producției de floarea-soarelui. Corteva Agriscience, prin brandul de semințe Pioneer propune un sistem de soluții avansate care oferă fermierilor încrederea că investițiile și culturile lor sunt optimizate.

Corteva continuă să își extindă gama de produse pe piața semințelor, venind cu noutăți în portofoliul de hibrizi Pioneer care este îmbunătățit anual cu hibrizi cu performanțe de producție și adaptabilitate unice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Inițiativa vine din partea asociațiilor SOS Someșul Nostru), MiniMass / Someș Delivery,  CCN și Clujul Sustenabil.

SOS Someșul Nostru cere piste la apă și pontoane publice

Articolul următor
Transilvania IT Cluster (TITC) a lansat un nou proiect european, BOOST, pe care îl coordonează împreună cu alte patru țări: Bulgaria, Estonia, Danemarca și Spania.

Transilvania IT Cluster a lansat proiectul BOOST

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share