Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nordpharm face achiziții în serie la Bistrița

Lanțul de farmacii Nordpharm, cu sediul central în Baia Mare, a achiziționat în ultimele luni câteva farmacii independente din Bistrița-Năsăud,

Un lanț de farmacii pornit din Maramureș și extins în Satu Mare ajunge acum și în județul Bistrița-Năsăud.

Lanțul de farmacii Nordpharm, cu sediul central în Baia Mare, a achiziționat în ultimele luni câteva farmacii independente din Bistrița-Năsăud, o investiție de 3 milioane euro, conform Bistrița Business.

Fondată în 1994, Nordpharm este deținută de familia Beres și a rulat în 2021 afaceri de 131 de milioane de lei, cu 159 de angajați. Profitul net realizat în 2021 a fost de 5,1 milioane. Până la extinderea spre Bistrița, afacerea a funcționat cu 24 de farmacii, în județele Maramureș (15) și Satu Mare (9).

“Dorim să construim o relație de durată cu pacienții noștri, iar aceștia să revină cu încredere în farmaciile noastre, unde vor găsi sfaturi profesioniste ori de câte ori vor avea nevoie” este strategia Nordpharm. Farmaciile Nordpharm reprezintă o rețea locală de 24 unități, prezente în localitățile Baia Mare, Sighetu Marmației (județul Maramureș), Satu Mare, Carei și Negrești-Oaș (județul Satu Mare).

Societatea este deținută, în proporții egale (25%), de către Vasile, Marghiolița, Sebastian și Ruxandra Bereș Iluțiu. Una dintre farmaciile din Baia Mare a fost edificată, anul trecut, pe str. Progresului, conform 2M News. Familia a cumpărat una dintre unitățile Polifarm din municipiul Bistrița.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Al doilea proiect de tip BookTruck a fost activat de către fondatorul Asociației Culturale Cărțile pe Față (ACCF) cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii.

BookTruck inaugurat de Ziua Națională a Lecturii

Articolul următor

Hexagon City ridică un ansamblu rezidențial pe malul Someșului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share