Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hexagon City ridică un ansamblu rezidențial pe malul Someșului

Dezvoltatorul imobiliar controlat de Florin Mariș și Raul Ciurtin a propus un proiect cu mai multe blocuri la Cluj-Napoca.

Proiectul Hexagon City, vizavi de “blocul Flacăra”, definit de râul Someș, străzile Someșului și Lalelelor, se află la Comisia de amenajarea teritoriului și urbanism a municipalității clujene, potrivit Media 9. 4.272 mp deține Hexagon City în zonă, rămas teren viran în ultimii ani.

Dezvoltatorul vrea să construiască mai multe blocuri, dispuse în “U”, cu două niveluri de subsol, parter, 5-6 etaje. Biroul de proiectare Arhimar a propus un parking subteran cu două niveluri, funcțiuni mixte la parter și etajul I, locuire colectivă în restul etajelor.

Suprafața construită ar urma să fie de 2.014 mp, iar cea desfășurată, de 13.670 mp. 662 mp se vor dezmembra și vor deveni un drum, pe malul Someșului, la fel alți 92 mp, la str. Someșului. Terenul construibil se reduce la 3.520 mp. Se va crea o bandă pentru virajul la stânga dinspre str. Someșului spre Lalelelor.

Acolo se preconizează și instalarea de semafoare. 140 de apartamente ar urma să fie construite pe str. Someșului. Vor exista și 770 mp de spații comerciale. 171 de locuri de parcare auto va avea noul ansamblu. La acestea se adaugă 156 de locuri pentru biciclete. Hexagon City este o companie deținută în proporții egale de firmele Hexagon Design – controlată de Florin Mariș, și Crisware Holdings – Raul Ciurtin.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Lanțul de farmacii Nordpharm, cu sediul central în Baia Mare, a achiziționat în ultimele luni câteva farmacii independente din Bistrița-Năsăud,

Nordpharm face achiziții în serie la Bistrița

Articolul următor
Licitația de Artă Postmodernă și Contemporană organizată de Casa de Licitații A10 by Artmark este un moment oportun pentru colecționari sau investitori să intre în posesia unor importante opere semnate de artiști români contemporani renumiți sau în ascensiune. 

Un tablou de Ghenie, vârful licitației Artmark

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share