Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

International Alexander a cumpărat jumătate din compania lui Bordea și Micutzu

Holdingul Internațional Alexander cu sediul în Arad a cumpărat jumătate din agenția de concerte și stand-up comedy Headline Management Agency (fosta Global Headliners). Tranzacția a fost anunțată de Profit.ro.

Potrivit Profit.ro, familia Apreutese, fondatoarea Internațional Alexander, a intrat în ultima perioadă în mai multe domenii noi de activitate, de la imobiliare la comerț electronic și producția de componente auto.
Holdingul International Alexander este o companie cu capital 100% românesc, înființată în anul 2003, având sediul social în Arad.

Compania a devenit un furnizor independent de transport și logistică (3PL), cu accent pe sprijinirea clienților cu activități generatoare de plus valoare în vederea îmbunătățirii operațiunilor aferente lanțului de aprovizionare.

Agenția Global Headliners, cea mai mare agenție de stand-up comedy din România, a fost lansată în ianuarie 2021. În portofoliul ei se regăsesc peste 30 dintre cei mai cunoscuți, apreciați și talentați comedianți, cu un background solid în domeniu și un public devotat atât online, cât și ofline, acoperind toate mediile de manifestare ale umorului: Bordea, Micutzu, Adrian Nicolae, Mukinka, Nelu Cortea, Bucălae, Radu Isac, Mane Voicu și Teodora Nedelcu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Performerii anului 2022 pe piața de capital. AROBS, BT și Teraplast, premianții din provincie

Articolul următor
Misiunea noii echipe manageriale va fi implementarea unui proces de modernizare și reamenajare care să readucă Aro Palace în topul preferințelor turiștilor, renovarea Hotelului Capitol și includerea sa într-un lanț internațional. 

Transilvania Investments Alliance caută CEO pentru Aro Palace

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share