Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transilvania Investments Alliance caută CEO pentru Aro Palace

Misiunea noii echipe manageriale va fi implementarea unui proces de modernizare și reamenajare care să readucă Aro Palace în topul preferințelor turiștilor, renovarea Hotelului Capitol și includerea sa într-un lanț internațional. 

Acționarul majoritar (85%) al companiei Aro Palace Brașov, Transilvania Investments, a inițiat recrutarea unui CEO și a unui General Manager pentru hotelul omonim, două poziții cheie în structura de conducere.

Misiunea noii echipe manageriale va fi implementarea unui proces de modernizare și reamenajare care să readucă Aro Palace în topul preferințelor turiștilor, renovarea Hotelului Capitol și includerea sa într-un lanț internațional. Recrutarea este coordonată de compania elvețiană Winsedswiss.

Aceasta este specializată în domeniul ospitalității, care va asigura selecția transparentă a celor mai buni candidați. Transilvania Investments implementează o nouă strategie de business pentru companiile din portofoliu, cu focus pe sectorul turism și recreere, care deține o pondere importantă în portofoliul pe care îl administrează.

Variante pentru activele turistice: brand propriu, afiliere internațională

“Urmărim dezvoltarea de planuri de eficientizare a managementului companiilor din acest sector, astfel încât interesul crescut pentru turismul intern să fie valorificat la potențial maxim. Au fost elaborate noi strategii de dezvoltare în scopul creșterii calității serviciilor oferite în domeniul ospitalității, de la turismul de business, la cel de agrement sau balnear.

Avem în vedere modernizarea și reabilitarea unora din activele deținute în acest domeniu, urmând ca acestea să fie operate fie sub un brand propriu (prin crearea unei identități de marcă), fie se va analiza pentru fiecare hotel în parte posibilitatea de afiliere la cele mai potrivite și cunoscute branduri (franchisa).

Pentru a realiza cele mai bune alegeri care să se potrivească cel mai bine și să aducă cel mai ridicat randament, societatea noastră colaborează cu societatea de consultanță elvețiană de top în industria hotelieră Winsedswiss”, a precizat conducerea Transilvania Investments.

Vizează proiecte pe fonduri nerambursabile

Pe de altă parte, la nivelul companiei sunt monitorizate permanent variantele de accesare a programelor finanțate din diverse fonduri de investiții, precum fonduri nerambursabile, Planul Național de Redresare și Reziliență, granturi, scheme de ajutor de stat, programe de parteneriat public-privat pentru continuarea programelor de investiții ce vizează companiile din portofoliul său.

În paralel, Transilvania Investments urmărește continuarea extinderii echipei de specialiști ai companiei și completarea expertizei deja existente în companie cu oameni care au o viziune proaspătă, pentru roluri cum ar fi analist financiar, business development specialist și system administrator.

Patru mari sectoare urmărite

Transilvania Investments Alliance este administrator de fonduri de investiții alternative și fonduri de investiții alternative destinat investitorilor de retail de tip închis, diversificat, înființat ca societate de investiții. Obiectivul său investiţional constă ȋn maximizarea randamentelor agregate obținute de acționarii actuali și potențiali prin investițiile realizate de societate.

Totodată, urmăreşte creșterea valorii activului net, printr-o administrare activă și prudențială a activelor din liniile de business (tranzacţionare, turism, real estate, industrial şi venture capital / private equity). Societatea administrează un portofoliu investițional care are o expunere predominantă pe piața de capital din România, în principal pe acțiuni listate ale companiilor din sectoarele bănci, turism și recreere, real estate și energie.

Aceasta investește în titluri de participare ale organismelor de plasament colectiv în valori mobilare, ale fondurilor de investiţii alternative, ȋn valori mobiliare necotate şi instrumente ale pieţei monetare. Transilvania Investments Alliance este administrată în sistem dualist de către un Directorat care îşi desfășoară activitatea sub controlul Consiliului de Supraveghere. Acţiunile emise de societate sunt tranzacţionate la Bursa de Valori București pe segmentul Principal, categoria Premium.

Nou șef la administrare portofoliu

Echipei companiei i s-a alăturat Constantin Costescu – șef Departament administrare portofoliu, cu experiență de 20 de ani în business și servicii financiare. El se ocupă de aplicarea strategiei în ceea ce privește gestionarea portofoliului de companii, de monitorizarea activității şi performanțelor financiare ale acestora, cât și de elaborarea şi implementarea programelor de dezvoltare / restructurare a portofoliului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

International Alexander a cumpărat jumătate din compania lui Bordea și Micutzu

Articolul următor
Carel Woodworks a încheiat anul trecut cu afaceri de 4 milioane de euro, prin implicarea în proiecte complexe și de design, care au contribuit la amenajarea unor spații din mai multe clădiri din Europa.

Carel Woodworks a intrat în sediile Amazon, Microsoft și JP Morgan

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share