Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Carel Woodworks a intrat în sediile Amazon, Microsoft și JP Morgan

Carel Woodworks a încheiat anul trecut cu afaceri de 4 milioane de euro, prin implicarea în proiecte complexe și de design, care au contribuit la amenajarea unor spații din mai multe clădiri din Europa.

Producătorul de mobilier premium din Satu Mare a decis să își extindă prezența pe piețe noi din Europa, în paralel cu investiții în branding, design și marketing.

Carel Woodworks a încheiat anul trecut cu afaceri de 4 milioane de euro, prin implicarea în proiecte complexe și de design, care au contribuit la amenajarea unor spații din mai multe clădiri din Europa. Echipa locală a colaborat cu mai mulți arhitecți și designeri care au dezvoltat proiecte inovatoare cu ajutorul cărora mobilierul Carel Woodworks a ajuns în clădiri istorice și în birourile Amazon, JP Morgan, Microsoft.

Proiectele reprezentative în care s-a investit cel mai mult sunt cele de tip coworking, căutate în orașele mari ale Europei, unde piața rezidențială s-a menținut echilibrată. Cererea a crescut pentru produse de calitate, rezistente, din stejar masiv – material durabil, sustenabil, antibacterian.

Vor promova stilul Japandi

Un stil pe care Carel Woodworks își dorește să îl promoveze tot mai mult în 2023 este Japandi: o contopire a fenomenului „wabi-sabi” (Japonia) și conceptului „hygge” (Scandinavia). „Suntem nerăbdători să ne reîntoarcem la expozițiile internaționale de renume la care să avem contact cu parteneri noi și să înțelegem cât se poate de bine cererea din piață și care sunt strategiile câștigătoare pentru noi”, a declarat Elena Birtoc, cofondator al Carel Woodworks.

Intrarea pe piețe noi este unul dintre obiectivele pe care Carel Woodworks și le propune pentru 2023, precum și stabilirea unor parteneriate cu agenții și firme de mobilă, design, arhitectură și promotori. Compania va organiza expoziții de casă prin care să popularizeze scopul, conceptul și filosofia brandului. În 2023 își propune investiții în această direcție, lucrând la consolidarea brandului și în România.

Intră pe piața din SUA

Pe piața locală Carel vizează pornirea de noi colaborări cu profesioniști din domeniu, ca prin intermediul acestora să aducă produsele în proiectele lor din spații de birouri, hoteluri, restaurante. Reprezentanții companiei vor participa la cinci expoziții internaționale și își doresc intrarea pe piața americană în acest an.

Investițiile românilor încep să le ajungă tot mai mult pe cele ale clienților din Europa, 2023 fiind unul în urcare pentru piața din România. “Mari orașe precum București, Cluj, Timișoara atrag mult business, viață și investiții”, potrivit conducerii companiei. Carel își propune mărirea portofoliului de produse și cel puțin trei colecții noi, originale, prezentate la New York, Stockholm, Milano, Copenhaga, București.

Carel Woodworks este o afacere de familie ce realizează mobilier din lemn masiv la comandă într-o fabrică de ultimă generație. Compania a fost fondată de Elena Birtoc și Carlos Zamorano. Compania e prezentă la cele mai mari expoziții de mobilier din lume: New York, Paris, Milano, Koln, Moscova, Singapore.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Misiunea noii echipe manageriale va fi implementarea unui proces de modernizare și reamenajare care să readucă Aro Palace în topul preferințelor turiștilor, renovarea Hotelului Capitol și includerea sa într-un lanț internațional. 

Transilvania Investments Alliance caută CEO pentru Aro Palace

Articolul următor
Consiliul Județean Cluj a aprobat încheierea unui contract de parteneriat pentru constituirea Consorțiului pentru Învățământul Dual Clujean (CIDC).

Județul Cluj se alătură consorțiului pentru învățământul dual

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share