Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cinci de ani de Cupra, sărbătoriți la Cluj

Evenimentul are loc pe parcursul zilei de sâmbătă, 18 februarie, la showroom-ul Topcar Transilvania, de pe Calea Turzii.
Modelele expuse sunt pe combustie clasică și hibrid plug-in | Foto: TB

Grupul Compexit a marcat, la Cluj, cinci ani de la lansarea brandului Cupra, prin prezentarea noului model Formentor VZ5.

Evenimentul are loc pe parcursul zilei de sâmbătă, 18 februarie, la showroom-ul Topcar Transilvania, de pe Calea Turzii. Este prezentat, în exclusivitate la Cluj, modelul Cupra Formentor VZ5, Taiga Grey Edition, de 390 de cai putere. Lansarea cuprinde prezentări, sesiuni de test trive, demonstrații ale pilotului de raliuri Simone Tempestini, divertisment cu Bogdan “Bob” Rădulescu, DJ Even Steven, Mihai Hînda.

“Până la 11:00 aveam 63 de înscrieri la test drive, ceea ce este foarte mult. Cupra Formentor e un model preferat de către șoferii care vor o mașină cu un design deosebit de atractiv, dar și cu mulți cai putere, cazul unora dintre variantele expuse. Mașinile au prețurile cuprinse între 28.000 și 78.000 de euro, cu mențiunea că opțiunile incluse sunt consistente, mai ales pe partea de tehnologie”, spun reprezentanții Topcar.

 

Cupra este o filială cu sediul în Martorell a producătorului spaniol de automobile Seat. Odată cu introducerea mărcii Cupra, în 2018, toate activitățile din motorsport au fost continuate sub acest nou brand. Mașina de curse Cupra TCR a fost prezentată pentru sezonul de turisme 2018. Modelele de Cupra lansate până acum sunt Born, Formentor, Ateca, Leon, Leon Sportstourer, E-Racer.

Grupul clujean Compexit cuprinde diviziile Compexit Trading, Topcar Transilvania, Compexit Auto Rulate, Compexit Fleet Services. Mărcile pe care le comercializează sunt Volkswagen, Skoda, Seat, Cupra, Piaggio. Afacerile grupului se ridicau, în 2021, la 34 de milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
EY România reia astfel, în format fizic, tradiționalele sale conferințe regionale, după trei ani de restricții.

EY România a reluat conferința sa anuală de fiscalitate de la Cluj

Articolul următor

Aeroportul ”Transilvania” modernizat de Strabag și ARL Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share