Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Finanțările Industry 4.0, prezentate la ABC Incubator

Oportunitățile de finanțare în domeniul 4.0 au reprezentat principalul subiect al evenimentului care a avut loc la Cluj-Napoca.

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest și Funding Box au prezentat, la ABC Incubator, oportunitățile de finanțare ce pot fi accesate de către companiile și furnizorii de tehnologie, dar și de către întreprinderile mici și mijlocii din industrie.

Evenimentul a fost împărțit în două sesiuni. Prima a vizat oportunitățile de finanțare. Cea de-a doua a fost destinată unei sesiuni de matchmaking, unde participanții au avut posibilitatea de a discuta despre potențiale colaborări.

Acest eveniment a făcut parte dintr-o serie de activități organizate de grupul de lucru Industry 4.0, coordonat de către Transilvania IT Cluster și Clusterul Mobilier Transilvan, sub umbrela Transilvania Digital Innovation Hub.

În ABC, incubator de tehnologie de 8 milioane de euro, 150 de informaticieni învață să își transforme ideile în afaceri. Ei au trei ani să își crească proiectele. Aici sunt puse la incubat zeci de afaceri din IT.

Jumătate din finanțare pentru ABC Incubator a venit de la UE. Proiectul aparține AROBS. Clădirea de pe str. C. Brâncuși, cel mai nou spațiu integrat pentru startup-uri tehnologice, găzduiește și Consulatul Onorific al Estoniei la Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Producătorul Valentin Vălcăuan a participat la concursul internațional de distilate Quintessence, din Ungaria, de unde s-a întors cu medalii de aur, argint, bronz și un titlu de „Campion absolut”

Pălinca de Bădăcin, medaliată cu aur în Europa

Articolul următor

Producătorii și meșteșugarii, instruiți digital de Produs în Bistrița-Năsăud

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share