Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Delta Engineering Automation, strategie anuală în patru puncte

Delta Engineering Automation (DEA) face parte dintr-un grup de companii specializate în proiectarea și producția de mașini și echipamente industriale pentru automatizarea în industria de suflare.

Compania din Maramureș mizează, în acest an, pe dezvoltarea capacității de producție, implementarea de noi proiecte la nivel de grup, investiții în echipamente, aplicații de optimizare a eficienței forței de muncă.

Delta Engineering Automation (DEA) face parte dintr-un grup de companii specializate în proiectarea și producția de mașini și echipamente industriale pentru automatizarea în industria de suflare. Gama de produse a DEA include 60 de utilaje inovatoare și eficiente din punct de vedere calitativ (testere de etanșeitate, echipamente de cântărire, transportoare).

Compania inițială a fost fondată, în Belgia, de către Danny De Bruyn și Rudy Lemeire. Aceasta s-a extins prin înființarea Delta Engineering Automation România și Delta Engineering Automation SUA. Situată la intrarea în Merișor, județul Maramureș, DEA își desfășoară activitatea pe 8 ha, cu 115 angajați.

Societatea din Tăuții-Măgherăuș este profilată pe asamblare de mașini şi utilaje, servicii de sudare, panouri electrice, vopsire electrostatică, debitare cu laser. Bilanțul financiar pe 2021 este: afaceri de 46 de milioane de lei, profit net – 6,4 milioane lei, capitaluri proprii – 23 de milioane de lei, active imobilizate: 7,3 milioane de lei, angajați – 104. DEA era deținută integral de compania Delta Engineering BV (Belgia).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un student la Cluj vinde oul de struț emu cu 150 de lei

Articolul următor

Arhitecții stagiari s-au documentat pe șantierul Bibliotecii Centrale Universitare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share