Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Life Dental Spa se extinde în Târgu Mureș și Timișoara

Rețeaua și-a fixat ca strategie intrarea în alte orașe din Transilvania sau Banat, pe lângă cele existente la Cluj-Napoca, Oradea, Brașov, Arad sau Sibiu.

Localități vizate de Life Dental Spa (LDS) sunt și Ploiești, Constanța, Galați, Craiova, Giurgiu, Bacău, Suceava. “Analizăm inclusiv posibilitatea de a deschide în toate acestea sau și în altele noi, în funcție și de capacitatea de a identifica parteneri care să se alăture business-ului nostru.

Luăm în calcul inclusiv locații existente, cu echipe medicale care își doresc să meargă la nivelul următor. Suntem deschiși să colaborăm cu antreprenori sau intraprenori care vor să investească, alături de noi, pentru un return-on-investment într-un timp foarte scurt”, a declarat cofondatorul Ștefan Obreja.

El spune că bugetul de investiții pentru o locație în regim de parteneriat pornește de la 20.000 de euro pentru o participație minoritară din afacere și poate ajunge până la 49% din business.

Venituri triple pentru specialiștii în laser de precizie

LDS și-a bugetat investiții de 2 milioane de euro în deschiderea a cel puțin cinci noi clinici în acest an, dotate cu tehnologie de vârf. Este un concept nou de clinici stomatologice pe piața din România, care oferă tratamente dentare fără durere, prin intermediul laserului de precizie ridicată. Rețeaua cuprinde 80 de specialiști în medicină dentară, în 10 clinici.

Fondatorii rețelei afirmă că un medic dentist specialist în tratamente cu laser poate ajunge, în România, și la venituri de 10.000 de euro pe lună. Aceste venituri sunt obținute de cadrele medicale cu experiență, specializate în chirurgie dentară sau ortodentiție. În prezent, un medic dentist din România câștigă 3.500 euro lunar.

Potrivit unui studiu realizat în Marea Britanie, prezentat de LDS, SUA, Belgia și Danemarca sunt țările cu cele mai mari salarii pentru medicii dentiști la nivel global. Opt din cele 10 țări din top se află, însă, în Europa.

Salariu mediu brut – medic dentist

  1. SUA 17.000 euro
  2. Belgia 14.000 euro
  3. Danemarca 13.750 euro
  4. Norvegia 11.800 euro
  5. Olanda 11.500 euro
  6. Finlanda 11.000 euro
  7. Islanda 10.650 euro
  8. Japonia 10.500 euro
  9. Franța 10.000 euro
  10. Italia 9.000 euro

Sursa: LDS

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat imagini de pe șantierele Autostrăzii Transilvania (A3).

Cum se lucrează pe Autostrada Transilvania. 1.200 muncitori pe trei șantiere

Articolul următor
AROBS Engineering, parte a grupului clujean, va face parte, ca reprezentantă a României, din consorțiul ClearSpace-1, responsabil de prima misiune din lume privind eliminarea deșeurilor de pe orbita Pământului.

AROBS intră în consorțiul ClearSpace-1. Vor curăța deșeurile de pe orbita Terrei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share