Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Star Taxi își extinde serviciile corporate în Brașov și Cluj

Cea mai mare aplicație de e-hailing din România (platformă online pentru servicii de transport) dezvoltată de o companie locală, Star Taxi, a semnat parteneriate cu 50 de companii pentru serviciul business corporate, având o țintă de 100 de parteneri până la finele anului.

Municipiile Cluj-Napoca și Brașov sunt, alături de București, localitățile cu cei mai mulți beneficiari.

Cea mai mare aplicație de e-hailing din România (platformă online pentru servicii de transport) dezvoltată de o companie locală, Star Taxi, a semnat parteneriate cu 50 de companii pentru serviciul business corporate, având o țintă de 100 de parteneri până la finele anului. Prin acest serviciu, companiile pot asigura transportul decontat angajaților.

10.000 de angajați beneficiază, în prezent, de serviciul corporate al Star Taxi, dat recent în folosință. Printre acestea se numără agenți economici din hoteluri și restaurante, tehnologia informației și comunicații, vânzări, comerț sau banking. Luna trecută, prin serviciul corporate, Star Taxi a primit 50.000 de comenzi de la angajați.

„Sunt companii care oferă angajaților săi un beneficiu extrasalarial prin decontarea transportului. Acest tip de beneficiu poate funcționa și ca un argument motivant pentru companiile care vor să își readucă angajații în clădirile de birouri”, a declarat Daniel Cojocaru, director general al Star Taxi. Orașele din care provin cei mai mulți beneficiari corporate sunt București, Cluj-Napoca și Brașov.

Companiile au la dispoziție opțiunea de facturare cumulată, o dată pe lună, cu raportare detaliată despre toate cursele efectuate și costurile implicate. Platforma este disponibilă în 20 de orașe din țară, înrolează 25.000 de șoferi de taxi și 2 milioane de utilizatori. Printre concurenții Star Taxi se numără Bolt, Uber, Black Cab, Click Taxi – în Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) va începe, din anul universitar 2023-2024, un nou program de master, în bioinformatică.

Universitatea Babeș-Bolyai mizează pe bioinformatică și inteligența artificială

Articolul următor
Cemacon a anunțat demararea unei oferte publice de cumpărare a 4,9% din capitalul social al societății, respectiv acțiunile care nu sunt deținute direct sau indirect de Pavăl Holding.

Frații Pavăl se pregătesc să elimine Cemacon de pe bursă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share