Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cele mai potente firme din Satu Mare

 Topul primelor 10 firme din Satu Mare după cifra de afaceri pe 2021.

Potrivit datelor aplicației B2I.app, județul Satu Mare se claseză pe locul 21 la nivel național în funcție de cifra de afaceri a firmelor din județ.

Raportul interactiv publicat în aplicația B2I.app analizează firmele care au o cifră de afaceri mai mare de 100.000 de lei și poate fi consultat online pe linkul https://b2i.app/demo/159.

Top 10

Pe primul loc se clasează Autonet Import Export – având ca domeniu de activitate automotive, cu o cifră de afaceri pe anul 2021 de 1.669 de milioane de lei. Locul II este ocupat de Zes Zollner Electronic, cu o cifră de afaceri de 1.493 de milioane de lei, iar pe locul III se clasează Promat Comimpex din Tășnad, care comercializează o gamă variată de îngrășăminte chimice și semințe de porumb, floarea soarelui, grâu, etc, cu o cifră de afaceri de 1.249 milioane de lei.

Locul IV este ocupat de Electrolux – 1.080 milioane de lei cifră de afaceri, locul V de Unicarm SRL – 715 milioane de lei cifră de afaceri, locul VI – Agrotex SRL – 689 milioane de lei cifră de afaceri, locul VII – Ardealul Trading SRL, care are ca principale activități comerțul și distribuția de inputuri agricole, precum și comerțul cu cereale și semințe tehnice oleaginoase – 453 milioane de lei cifră de afaceri. Pe locul VIII se clasează Ardealul SA – care anul acesta aniversează 90 de ani de la înființare – cu o cifră de afaceri de 416 milioane de lei.

Locul IX este ocupat de Alu Menziken, cu o cifră de afaceri de 330 de milioane de lei, iar pe locul X se clasează Schwab Agro Prod cu o cifră de afaceri de 316 milioane de lei.

Potrivit B2I.app, în județul Satu Mare existau la sfârșitul anului 2021 un număr de 5.384 de companii cu o cifră de afaceri mai mare de 100.000 de lei. Cifra totală de afaceri a acestor companii se ridica la 22,7 mld. lei.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) Cluj și compania Microsoft România au încheiat un parteneriat strategic care are ca scop colaborarea în domeniul tehnologiei, îmbunătățirea experienței de învățare a studenților și dezvoltarea de proiecte care încurajează cercetarea și inovarea.

Microsoft bate palma cu “Babeș-Bolyai”. Parteneriat pentru tehnologie

Articolul următor

Frații Băbășan ies din business-ul Nooka

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share