Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pehart alocă 8 milioane € pentru reducerea consumurilor și carbonului

În 2023 vom investi 8 milioane de euro în proiecte pentru reducerea consumurilor, implicit a amprentei de carbon", a declarat Daniel Rusan, manager de achiziții al Pehart Grup.

Producătorul de hârtie cu fabrici în Cluj și Alba se va axa, în acest an, pe practici sustenabile în procesul de fabricație.

„În 2023 vom investi 8 milioane de euro în proiecte pentru reducerea consumurilor, implicit a amprentei de carbon”, a declarat Daniel Rusan, manager de achiziții al Pehart Grup. Compania a realizat, anul trecut, investiții de 10 milioane de euro în tehnologii inovatoare, ecologice și care optimizează eficiența operațională.

Pehart Grup este unul dintre cei mai mari producători de hârtie din Europa de Sud-Est. Compania a pornit ca o afacere antreprenorială, fiind prezentă acum cu produsele sale de uz casnic și uz industrial în 18 țări din Europa. Principalele sale branduri sunt Pufina, Alinta, Altessa.  Compania produce și role uriașe de hârtie (jumbo rolls), folosite în procesul de convertire în produse de hârtie pentru uz casnic și industrial.

Pehart este controlată de fondul independent de private equity Abris Capital Partners care se concentrează pe oportunități mid-market în țările din Europa Centrală, cu un capital de investiții de 1,3 miliarde de euro.

Abris are un orizont de investiție pe termen lung și urmărește tranzacțiile în care poate obține un pachet majoritar în investiție. Marja de investiție Abris pentru o tranzacție se situează între 30 și 75 milioane euro, cu posibilitatea unor sume mai mari. Abris operează în echipe regionale în Varșovia și București.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) a găzduit semnarea parteneriatului cu Regia Națională a Pădurilor (RNP) Romsilva.

Universitatea Babeș-Bolyai primește acces la infrastructura Romsilva

Articolul următor

Caravana de screening revine la BOSCH AUTOMOTIVE Blaj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share