Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Băile Felix și Băile 1 Mai nu mai sunt stațiuni sociale. Băile Felix, cea mai modernă stațiune din România

În luna iunie 2023, când va fi finalizat proiectul de modernizare a stațiunii Băile Felix, aceasta va deveni cea mai modernă stațiune din România.

Afirmația îi aparține primarului comunei Sânmartin (din care fac parte și cele două stațiuni), Cristian Laza.

Acesta a afirmat că în hotelurile cu spa este foarte greu să găsești locuri și în această perioadă, chiar și în mijlocul săptămânii.

„Evoluția turismului în cele două stațiuni este uriașă. În 2022 am avut peste 200.000 de turiști, spre 230.000. Suntem la nivelul anului 2019, care a fost anul de grație al turismului românesc. Sperăm ca în anul 2023 numărul de turiști să fie și mai mare”, a precizat Cristian Laza.

Peste 30 de proiecte

Comuna Sânmartin mai are în derulare peste 30 de proiecte, majoritatea pe infrastructură. Este vorba despre asfaltări, reabilitări de clădiri, construirea unei școli noi și a unei grădinițe noi.

„Prin Programul Operațional Regional de modernizare a stațiunilor avem două proiecte în Băile Felix și Băile 1 Mai, pe cale de finalizare. Acestea vor fi finalizate în iunie. Mai avem niște lucrări suplimentare pe locul unor exproprieri. Parcarea cu 800 de locuri va fi finalizată și ea tot în luna iunie. În luna iunie, Băile Felix va fi cea mai modernă stațiune din România”, a subliniat primarul Sânmartinului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Confindustria are centru de excelență la Cluj. “Sunteți salvatorii de după Nokia”

Articolul următor

Clujul găzduiește Aviation-Event 2023

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share