Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujul găzduiește Aviation-Event 2023

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAC) a oferit un preambul al conferinţei internaţionale de aviaţie.

Au fost prezenți David Ciceo – director general al AIAIC, Olivier Jankovec – director general al Consiliului Internațional al Aeroporturilor (ACI) Europa, Marcel Riwalsky – CEO al Aviation-Event, Ioana Papadopoulou – director de marketing al Aeroportul Internațional Atena, președintele Consiliului de Administrație al Aviation-Event.

AIAIC va organiza, în 24 martie, a doua ediție a Aviation-Event CLJ (desfășurată pentru prima dată aici în 2022), în colaborare cu Aviation-Event Conference, platformă specializată în organizarea unora dintre cele mai prestigioase conferinţe de aviaţie pe plan european.

Aviation-Event 2023 CLJ este unul dintre cele mai importante evenimente de aviaţie din Europa în acest an. Se vor aborda subiecte de interes privind starea redresării în contextul postpandemie, planurile de reziliență a aviației europene, impactul și strategiile de atenuare a efectelor crizelor de combustibil și energie, provocările dezvoltării durabile a aviației din Europa Centrală și de Est.

Evenimentul va reuni profesionişti din aviaţia civilă de la nivel internaţional, reprezentanţi ai autorităţilor naţionale relevante şi directori de companii aeriene şi aeroporturi din Europa şi din România. Conferința aduce la Cluj factori decidenți din industria aviației civile și ecosistemul de reglementare pentru o serie de prezentări și dezbateri moderate interactiv, dar și oportunități de networking în Transilvania.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Băile Felix și Băile 1 Mai nu mai sunt stațiuni sociale. Băile Felix, cea mai modernă stațiune din România

Articolul următor
Florin Spătaru a efectuat vizite în mai multe fabrici mari din județ în vederea promovării schemelor de ajutor de stat implementate de Ministerul Economiei.

Eckerle și-a mutat din producția din Ungaria în România. “Trebuie să fabricăm mai mult aici”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share