Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Auto Schunn, dealerul Mercedes-Benz în România, a aniversat 30 de ani la Sibiu cu inaugurarea unui nou showroom

Auto Schunn, dealerul auto partener autorizat Mercedes-Benz în Romania, a împlinit 30 de ani de la deschiderea primului sediu. Evenimentul a fost marcat la Sibiu prin inaugurarea unui nou showroom.

„Totul a început în anul 1987, neconvențional pentru o afacere de succes și anume în garajul casei din Germania – a fost nevoie de o scânteie pentru a pune în practică o dorință de mult apărută. Ne-am început călătoria prin România încă din anul 1993 când a fost inaugurat primul sediu Auto Schunn la Arad, respectiv Schunn Service în Sibiu. Aici am pus bazele a ceea ce avea să devină exemplul calității și profesionalismului îndelungat”, au fost cuvintele președintelui grupului Auto Schunn, Jürgen Schunn, din filmul de prezentare a celor 30 de ani de istorie a companiei.

Sărbătoarea a fost marcată cu mult fast în cadrul noului showroom Auto Schunn de la intrarea în orașul Sibiu, de pe Șoseaua Sibiului, nr. 71, Șelimbăr. Evenimentul a fost condus de cunoscutul jurnalist de televiziune Dan Negru.

„O călătorie extraordinară, unică, dar și plină de obstacole pe care nu le-am fi trecut cu bine fără a ne uni forțele. Spiritul de echipă și-a spus cuvântul în fiecare situație, lăsând loc pentru ceea ce avea să devină o familie”, a subliniat în cadrul evenimentului Jürgen Schunn.

La începutul evenimentului, președintele grupului le-a spus invitaților că în perioada imediat următoare „vom oferi clienților noștri din România varianta cea mai actuală a standardelor producătorului german Mercedes-Benz: o variantă în care clienții noștri beneficiază de un mediu special gândit pentru confort deplin. Acest concept a fost implementat de investiția realizată la sediul nostru din Arad”.

„Cei 30 de ani de viață în România suntem încununați de bucuria muncii împlinite alături de echipa noastră și de dvs., clienții și partenerii noștri, cărora vă mulțumim și vă invităm să scriem împreună noi episoade frumoase în următoarele decenii. Povestea noastră continuă în noua eră digitală – suntem pregătiți”, a mai spus Jürgen Schunn.

Pe scenă a urcat apoi Cristian Drăgan, reprezentant Mercedes-Benz în România: „Mă bucur enorm că în ultimii 25 de ani să fi lucrat și să fi fost alături de domnul Schunn și de doamna Kovacs și nu pot decât să mă bucur la această minunată întâmplare. Felicitări pentru ștacheta care o păstrați și o țineți în permanență la cel mai înalt nivel”.

Odată cu inaugurarea showroomului Auto Schunn din Sibiu, a fost deschis și Centrul autorizat de vânzări și service IVECO. Reprezentantul acesteia, Eduard Jiroș, a menționat că evenimentul „e un moment în care repunem pe harta rețelei IVECO în România un punct strategic”. „Un punct care un trecut a reprezentat pentru clienții din zonă, locul în care serviciile de vânzare și post-vânzare au fost la îndemână. Și cu ocazia aceasta, prin parteneriatul pe care l-am început acum câțiva ani în echipa Auto Schunn, reușim să continuăm tradiția IVECO în această minimă locație și ne dorim să păstrăm standardul și nivelul de calitate pe care IVECO îl oferă conform așteptărilor clienților noștri și totodată așteptăm din partea echipei Schunn să fie alături de noi în această călătorie în ultimii ani destul de provocatoare, dar în același timp plin de rezultate”, a mai spus Jiroș.

Elena Kovacs, managerul general Auto Schunn România, a ținut să transmită recunoștința pentru șansa întâlnirii cu familia Schunn. „Prin munca întregii echipe, devotament și gândul la viitor, am menținut standardele ridicate pe care clienții noștri le așteaptă de la marca Mercedes-Benz. În pofida provocărilor cu care ne-am confruntat în tot acest timp, angajamentul lor neclintit pentru excelență a fot forța motrice din spatele succesului nostru și vreau să mulțumesc fiecăruia pentru spiritul energic și respectul acordat clienților noștri”.
Kovacs a subliniat oportunitățile care stau în față: „Odată cu ascensiunea elegantelor modele electrice din gama EQ, avem șansa de a continua să stabilim noi standarde pentru lux și performanță, în timp ce avem un impact pozitiv asupra mediului nostru. Sunt convinsă că vom reuși să ne impunem cu același spirit și hotărâre care ne-a adus până aici”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fermierii bihoreni au nevoie de asociere pentru a fi mai puternici

Articolul următor

DJ Oradea - Nojorid și Oradea – Biharia, lărgite la 4 benzi cu fonduri UE

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share