Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Orădenii, chemați să susțină Oradea și Cetatea Oradea în competiția Destinația Anului 2023

Destinația Anului, cea mai importantă competiție de promovare a turismului intern, se află deja la a III-a ediție și urmărește promovarea destinațiilor din România.

Concursul se desfășoară pe baza votului românilor, pe site-ul www.destinatiaanului.ro iar în anul 2022 a beneficiat de 180.000 de vizitatori pe website și 100.000 voturi. Competiția a atras 11.000.000 vizualizări ale reclamelor online și un impact de 5,6 milioane în vizualizări în social media.

 

Oradea, nominalizată la două categorii

După ce în 2021, Oradea a obținut Premiul Juriului în competiția Destinația Anului 2021, fiind una dintre cele 6 finaliste din țară, anul acesta orașul nostru este nominalizat la 2 categorii: Oradea – la  categoria Orașe care inspiră și Cetatea Oradea la Atracții cultural-educative.

Pentru înscrierea în competiție în calitate de  destinație turistică, Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea) a achitat, în baza unui contract cu organizatorii, o taxa de participare în valoare de 5.950 de lei, conținând pachetul Start: participarea în competiția Destinația Anului într-una din categoriile cu raport detaliat punctaj și clasament, creare și mentenanță pagină în cadrul site-ului destinatiaanului.ro, menționare într-un comunicat de presă Destinația Anului, postare pe paginile social media Destinația Anului, determinarea punctajului destinației prin jurizare, vot public și raport de piață „Cercetarea Anului 2023”. În cazul câștigării uneia dintre categorii, destinația va beneficia de expunere gratuită, online și TV pe emisiunea Destinația Anului de la PrimaTV și prin partenerii media Destinația Anului.

Cetatea Oradea

„Lansăm invitația să ne fiți alături în susținerea Oradiei și a Cetății Oradea pentru a fi eligibile în etapa următoare. După cum deja s-a demonstrat, prezența în topurile turistice susține demersul nostru de a crește numărul și calitatea turiștilor care aleg Oradea ca destinație. Totodată, este o mândrie și un sentiment de apartenență să vezi destinația ta de suflet sau localitatea natală în competiție,” menționează Alexandru Chira, director general Visit Oradea.

Sesiunea de votări se desfășoară până în 7 aprilie pe site-ul https://www.destinatiaanului.ro/voteaza-destinatia-2023/. Pentru ca votul să fie eligibil sunt necesari următorii pași: să se voteze cel puțin 3 categorii, să se apese butonul „Trimite votul” și să se confirme votul dând click pe link-ul primit pe mail.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cele 16 echipe finaliste regionale de la Innovation Labs

Startup-urile Clujului care vor să schimbe lumea. Cine s-a calificat la Innovation Labs

Articolul următor

După parc fotovoltaic, Aeroportul din Sibiu anunță o nouă investiție: securizarea accesului auto și de persoane

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share