Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania britanică The Acces Group a închiriat peste patru mii de metri pătrați în cadrul United Business Center Timișoara

The Access Group este unul dintre cei mai mari furnizori de business management software pentru organizații din Marea Britanie, Irlanda și regiunea Asia Pacific. Compania a închiriat în clădirea United Business Center 0 (UBC 0), din ansamblul mixt Iulius Town Timișoara, o suprafaţă de 4.220 mp pentru dezvoltarea Global Operation Center-ului din Timişoara.

The Access Group este prezent în oraşul din vestul României din anul 2019, după achiziționarea firmei Intelligent Software Systems (ISS), fondată în 2005.

„Suntem deosebit de încântaţi că The Access Group s-a alăturat comunităţii de business din Iulius Town Timişoara. În UBC 0 sunt 30.000 de mp de birouri, cu cele mai moderne dotări, care găzduiesc 15 companii în plină expansiune în România. Suntem convinşi că noua locaţie, mediul de lucru şi facilităţile disponibile în ansamblul mixt vor răspunde tuturor exigenţelor angajaţilor The Access Group”, a declarat Laurenţiu Manea, Office Buildings Manager Iulius Town.

Reprezentanții companiei britanice spun că au ales această locație pentru facilitățile oferite.

„Considerăm că locaţia şi facilităţile oferite de clădirea UBC 0 ne oferă cel mai bun mediu pentru a atinge toate obiectivele în următoarele etape de dezvoltare ale Access Global Operation Center România”, a declarat Radu Giju, Managing Director Access Global Operation Center România.

Portofoliul The Access Group include 60.000 de clienți din sectoarele comerciale și non-profit, iar soluțiile inovatoare dezvoltate transformă modul în care este utilizat business management software-ul, oferind fiecărui angajat oportunitatea de a face mai mult. Fondată în 1991, The Access Group are aproximativ 6.000 de angajați.

UBC 0 este cea de-a patra clădire de birouri din ansamblul mixt Iulius Town Timişoara şi a fost inaugurată în toamna anului trecut. Clădirea beneficiază de acces imediat la magazine, restaurante și cafenele tematice, food court, birouri ale instituțiilor publice, grădiniță și școală primară, fitness center, cinema multiplex şi la o grădină urbană.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

După parc fotovoltaic, Aeroportul din Sibiu anunță o nouă investiție: securizarea accesului auto și de persoane

Articolul următor

Tot ce trebuie să știi despre varicelă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share