Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Genoveva Turcu, lider regional al femeilor europene în Orientul Mijlociu

Genoveva Turcu (Hossu) a devenit lider regional al Asociației Europene a Femeilor pentru Orientul Mijlociu (EWA - ME).
Genoveva Turcu, la o întâlnire de business în București

Antreprenoarea clujeană a fost desemnată să gestioneze legăturile dintre femeile de business din cele două zone ale lumii.

Genoveva Turcu (Hossu) a devenit lider regional al Asociației Europene a Femeilor pentru Orientul Mijlociu (EWA – ME). “Această oportunitate e o onoare și o recunoaștere a muncii și angajamentului meu pentru promovarea dezvoltării economice și a oportunităților de colaborare între companii din ambele regiuni.

În ultimii șapte ani am lucrat cu un grup extraordinar de profesioniști. Am câștigat o experiență valoroasă, am contribuit la creșterea și transformarea afacerilor în Orientul Mijlociu. Sunt recunoscătoare pentru toate experiențele.

Mă simt inspirată de gândul ca voi încerca să fac cât mai mult în noua mea poziție. Aș dori să mulțumesc tuturor celor care m-au susținut pe parcursul carierei, în special celor care au făcut posibilă noua oportunitate. Sunt convinsă că împreună vom putea face mai multe și să avem un impact pozitiv în regiune”, spune Turcu.

EWA este un ecosistem de organizații globale de sprijinire a afacerilor cu sediul la Bruxelles, care construiește punți de business pentru femei la nivel internațional.

Aceasta este prezentă în Europa de Vest – Bruxelles, Geneva, Monaco, Londra; America Latină – Mexico City; Europa de Est – Ucraina, România, Bulgaria; Orientul Mijlociu – Emiratele Arabe Unite (EAU), Oman. EWA e reprezentată în 15 țări, prin ambasadori, Comisia Europeană, corporații precum Google, Deloitte sau MasterCard.

De la design, la consultanță de business

Genoveva Turcu a debutat în afaceri prin showroom-urile de amenajări interioare Primera și Ingeno, apoi s-a asociat cu Camelia Șucu în cadrul rețelelor de magazine de mobilier și accesorii de interior ClassIN și Natuzzi. De asemenea, figurează ca asociat în societatea Rewire ID (județul Cluj), specializată în activități de design, alături de Maria și Ilie Nedelcu, Monica Andronic (câte 25% din capitalul social).

Se numără printre cofondatorii ElementX, fond de accelerare a investițiilor și a afacerilor pentru companiile din Europa Centrală și de Est (ECE) în vederea atingerii potențialului lor de creștere. Îndeplinește și funcția de președinte al Asociației de Promovare Economică Bilaterală România – EAU, unde a participat activ la stabilirea de parteneriate strategice pentru a crea o punte între Orientul Mijlociu și ECE.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Scăderi de salarii în IT și HoReCa  în T1 2023, creșteri de salarii în Construcții și Vânzări

Articolul următor

Easter Dream, în Iulius Mall Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share