Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

HELL ENERGY inaugurează investiția de 18 milioane din județul Mureș

HELL ENERGY, liderul pieței de băuturi energizante din România1, a finalizat investiția de 18 milioane de euro din orașul Ungheni, din județul Mureș. Investiția va fi inaugurată mâine, 6 aprilie, în prezența managementului HELL ENERGY din Ungaria și România și a invitaților din administrația publică mureșeană. 

Proiectul, demarat la începutul anului 2022, a presupus construirea, până la finele aceluiași an, a unui nou sediu de birouri pentru HELL ENERGY, cu o suprafață de 3.800 mp, dar și a unei hale de depozitare de 10.000 mp, cu o capacitate de stocare de 12.500 de paleți.

Investiția are ca scop mărirea capacității de depozitare și fluidizarea livrărilor de produse din 4 game diferite – HELL ENERGY (băuturi energizante), ENERGY COFFEE (cafea rece gata preparată), SWISS LABORATORY (băuturi cu vitamine), XIXO (ceaiuri și băuturi răcoritoare carbogazoase) – către cei 170 de parteneri-distribuitori, odată cu crearea unor condiții plăcute de lucru pentru angajații actuali și viitori ai companiei. Datorită acestei investiții, au fost create noi locuri de muncă, iar echipa HELL ENERGY se va extinde cu încă 20 de angajați.

„Pentru noi, investiția în oameni este foarte importantă, acesta fiind și unul dintre motivele acestei extinderi a afacerii. Ne dorim o echipă locală tânără și dornică de a se alătura familiei HELL, mai ales că ne pregătim pentru extinderea agresivă a produselor din gamele SWISS LABORATORY, ENERGY COFFEE și XIXO pe piața din România și urmărim să atingem într-un timp relativ scurt aceleași performanțe de piață pe care le avem cu gama de băuturi energizante HELL ENERGY (peste 50% cotă de piață și peste 85% distribuție numerică). Tot acesta este și motivul pentru care extindem capacitatea de depozitare, ne pregătim pentru eficientizarea livrărilor și scăderea timpului de livrare către parteneri”, a declarat Márton Domokos, Director Executiv HELL ENERGY România, anul trecut când era anunțată investiția.

HELL ENERGY este liderul pieței locale de băuturi energizante în ceea ce privește valoarea totală și numărul de unități vândute. Acest calcul se bazează pe datele raportate de Nielsen prin intermediul serviciului Retail Measurement pentru categoria băuturi energizante, pentru piața de retail, din perioada Ianuarie 2021 – Decembrie 2021 (Copyright © 2021, Nielsen).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Construim în Zalău o centrală electrică fotovoltaică și vom reduce astfel cu 28% costurile cu energia electrică pentru iluminatul public și pentru clădirile publice.

Primăria Timișoara investește o sută de mii de euro pentru introducerea iluminatului public în două zone ale orașului

Articolul următor

ROMGAZ a primit Diploma Meritul universitar cu medalie de aur „Nicolae D. Xenopol” pentru susţinerea învăţământului universitar economic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share