Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ion Creangă, promovat la Muzeul Țării Crișurilor din Oradea

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal organizează împreună cu Biblioteca Județeană „Gh. Șincai” Bihor, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor și Asociația „Prietenii Muzeului Țării Crișurilor” și cu sprijinul Consiliului Județean Bihor și al Primăriei Municipiului Oradea, atelierul de educație muzeală „Ion Creangă – Amintiri din copilărie!”.

Evenimentul este dedicat copiilor din învățământul primar. Acesta se va desfășura în 30 mai a.c., ora 10.00 și în 13, 14, 15 iunie a.c. de la orele 10:00 și 11.30.

Activitatea va cuprinde câteva discuții despre Ion Creangă și scrierile sale, cu accent pe „Amintiri din copilărie”, vizionarea filmului „La cireșe”, o surpriză din partea organizatorilor și vizitarea expoziției permanente de etnografie din cadrul Muzeului Țării Crișurilor.

Activitățile vor fi organizate și desfășurate sub îndrumarea Dalidei Moga și a Andreei Pop, de la Secția Relații Publice și Expoziții.

Programările se pot face la nr. de telefon 0259/706.101, de luni până vineri, între orele 8.30-15.00. Atelierul se desfășoară cu grupuri de minim 10 copii.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Am avut prezență la Noaptea Muzeelor, în care am arătat că peste 150 de ani nu este de ici de colo și că, în aceleași timp, putem fi foarte moderni.

Palatul Poștelor din Cluj s-a redeschis după reabilitare. De Noaptea Muzeelor

Articolul următor
Administratorul Via Transilvania, Asociația Tășuleasa Social (ATS), a încheiat un parteneriat cu organizația Meteo.BN pentru instalarea unei rețele de stații.

Via Transilvanica își face rețea de stații meteo

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share