Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

The Voices of Business Awards, ediția a II-a, revine în 18 mai la Alba Iulia

Fii vocea puternică a economiei reale din Alba! Echipa revistei Transilvania Business organizează a doua ediție a Galei The Voices of Business Awards la Alba. Evenimentul va avea loc în 18 mai, la Allegria Events din Alba Iulia, începând cu ora 18.00. Partenerii premium ai galei sunt: DP World, Grupul IRUM – Maviprod, DAW Bența România, E.ON Energie Romania, Transavia și Valserv. 

 

În 18 mai, la Allegria Events, echipa revistei Transilvania Business organizează a doua ediție a Galei The Voices of Business Awards Alba, un eveniment unic de promovare a liderilor de business din Transilvania&Banat. Prima ediție a fost difuzată de alba24.ro și poate fi urmărită AICI sau puteți lectura articolul post-eveniment pe site-ul www.transilvaniabusiness AICI

Lideri de companii din județul Alba, atât afaceri consacrate, cât și business-uri tinere din toate domeniile, vor participa la Gala The Voices of Business Awards, alături de reprezentanți ai administrației publice locale și/ județene.

Consecvenți în a aduce la fiecare ediție elemente de noutate, performerii anului 2023 au fost selectați pe baza unor indicatori economici relevanți, respectiv am ținut cont de indicatori de perspectivă: reziliență, inovare, sustenabilitate, într-o Uniune Europeană care pune din ce în ce mai mult accentul pe dezvoltarea durabilă, inclusiv în domeniul afacerilor.

“Prin organizarea a doua oară a Galei The Voices of Business Awards Alba suntem consecvenți în demersul nostru de a celebra performanța, viziunea, colaborarea, responsabilitatea și anduranța în afacerile private și publice din acest județ. Prin acest eveniment ne propunem să evidențiem, să promovăm și să conectăm cele mai dinamice și performante companii din Alba. Totodată, valorificăm experiența editorială de peste 12 ani și pe cea de organizatori de evenimente de business de ținută și nișate (Conferința Parcurilor Industriale, seria de gale The Voices of Business Awards 2022, Conferințele TB – Energie și Harta investiițiilor publice de succes etc.)”, subliniază Aurelian Grama, fondatorul revistei Transilvania Business.

Evenimentul va cuprinde gala de premiere propriu-zisă, prezentări interesante ale partenerilor noștri premium – DP World, Grupul IRUM – Maviprod, DAW Bența România, E.ON Energie Romania, Transavia și Valserv, precum și o sesiune interactivă de networking.

Taxa de participare la eveniment este de 1.000 lei + TVA/1 persoană sau 1.500 lei + TVA/2 persoane. Mai multe detalii vă pot fi oferite de managerul de proiect Nicolae Pop (0740-115.167, nicu.pop@transilvaniabusiness.ro)

 

Despre The Voices of Business Awards

Galele The Voices of Business Awards au fost gândite ca un think tank itinerant. Prima gală din 2023 a The Voices of Business Awards a avut loc la Brașov, în 23 martie – detalii puteți afla AICI, iar cea de-a doua la Sibiu, în 6 aprilie – puteți lectura AICI. Până în vară vom mai organiza evenimente din seria The Voices of Business Awards la Cluj – 8 iunie, în Mureș – 20 iunie și în Arad – 13 iulie. În toamnă vor fi organizate galele din Timiș – 21 septembrie, Bistrița-Năsăud – 5 octombrie și Bihor – 19 octombrie.

 

Despre revista Transilvania Business

Lansată în urmă cu aproape 13 ani, revista Transilvania Business este cea mai amplă publicație dedicată promovării afacerilor regionale, antreprenorilor, companiilor și evenimentelor de business, care integrează conținut național. Cu un tiraj de 6.000 de exemplare/ediție, avem distribuție națională prin rețeaua BURDA, Inmedio & rețele zonale, distribuție specială– la evenimente de business, târguri, conferințe, respectiv distribuție targetată: 2.500 exemplare/ediție (top management companii & instituții).

Atât prin ediția print, cât și prin portalul online www.transilvaniabusiness.ro, echipa Transilvania Business vă aduce noutăți și articole din business și mediul economic, în rubrici dedicate din domenii precum Agricultură, Auto, Energie, Industrie, Sănătate, Real Estate, IT&C ș.a.

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Evenimentul Zilele Horticulturii Clujene (ZHC) se va desfășura în perioada 19-21 mai, fiind dedicat promovării și susținerii horticulturii, dar și domeniilor peisagistică, afaceri agricole și agroturism.

Demonstrații cu drone și echipamente inteligente la Zilele Horticulturii Clujene

Articolul următor
Leoni, unul dintre cei mai importanți producători de sisteme de cablaje la nivel global, a devenit partener al echipei studențești ART TU a UTCN.

Politehniștii clujeni au creat un monopost electric în parteneriat cu Leoni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share