Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

RebelDot cumpără Steepsoft AI

RebetDot achiziționează Steepsoft AI, firmă specializată în dezvoltarea de soluții în inteligență artificială, considerată drept lider al pieței de profil din România.
Dezvoltatorul de software din Cluj va dobândi competențe și în inteligența artificială | Foto: RebelDot

Dezvoltatorul de software din Cluj-Napoca preia pachetul majoritar de acțiuni la dezvoltatorul de inteligență artificială.

RebetDot achiziționează Steepsoft AI, firmă specializată în dezvoltarea de soluții în inteligență artificială, considerată drept lider al pieței de profil din România. Odată cu preluarea, RebelDot estimează o pondere de 10-15% a proiectelor de AI în afacerile companiei din acest an. Creșterea vânzărilor RebelDot în 2023 va depăși 50% raportat la anul anterior.

Achiziția Steepsoft AI consolidează direcția de servicii digitale și susține strategia de extindere a RebelDot. Aceasta vizează dezvoltarea de soluții care îi permit să le ofere clienților cele mai recente inovații în domeniul inteligenței artificiale, cum ar fi Large Language Models, Data Science și integrări ChatGPT / GPT 4.

RebelDot va integra tehnologiile folosite de Steepsoft AI în linia de servicii existentă, precum și întreaga echipă de peste 20 de dezvoltatori experimentați specializați în crearea și implementarea soluțiilor AI. Compania va combina aceste resurse cu expertiza proprie, acumulată de-a lungul ultimilor ani în dezvoltare de produse software pentru industrii precum cele de sănătate, financiară, de inginerie și producătoare.

Vor să crească productivitatea mediului de business

„Achiziția Steepsoft AI reprezintă atingerea unui obiectiv strategic semnificativ în călătoria noastră spre a deveni un jucător important pe piața globală a serviciilor software.

Includerea competențelor Steepsoft în crearea de soluții de AI ne va facilita posibilitatea de a le furniza clienților noștri un spectru mai extins de opțiuni și de a-i sprijini să își mențină statutul de lideri în contextul tehnologic care, în mod evident, este într-o evoluție extraordinar de rapidă”, a declarat Tudor Ciuleanu, CEO RebelDot.

„În colaborare cu RebelDot, acest parteneriat ne va permite să furnizăm clienților ultimele inovații în materie de software, bazate pe AI. Astfel de soluții vor facilita o creștere graduală a productivității mediului de business, care se va reflecta în dezvoltarea de noi modele de afaceri, ce vor aborda în mod eficient subiecte esențiale, precum sustenabilitatea”, spune Vadim Fîntînari, CEO al Steepsoft.

Se profilează un hub european în inteligența artificială

Împreună, RebelDot și Steepsoft AI creează o nouă putere europeană pentru experiențele software alimentate de inteligență artificială, care va ajuta companiile să profite de oportunitatea erei AI, consideră cele două companii.

Steepsoft AI este cea mai importantă companie europeană de dezvoltare axată pe inteligență artificială. Echipa de dezvoltatori seniori este specializată în construirea de soluții de ultimă oră care folosesc cea mai recentă tehnologie în inteligența artificială. Steepsoft AI a dezvoltat sau are în dezvoltare proiecte pentru companii precum Audi, Lampix, EYESense, Skillhop, MultiversX.

RebelDot este companie românească ale cărei servicii susțin branduri globale în accelerarea procesului de digitalizare și inovare. Aceasta are o echipă de 180 de ingineri, designeri și manageri de produs care lucrează într-un mod hibrid, din mai multe localități din țară, dar și din străinătate.

RebelDot are filiale în Cluj-Napoca, Oradea și Copenhaga. Recent, compania a lansat Rebel Ventures, mecanism de investiții pentru susținerea industriei tech autohtone prin finanțări de start-up-uri cu soluții la problemele zilnice din sănătate, energie verde, Fintech și Blockchain.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Designers’ Nest, fashion corner-ul Untold, este locul perfect pentru fantezie, imaginație, pentru cele mai îndrăznețe concepte creative și pentru look-uri care transformă obișnuitul în extraordinar, consideră organizatorii festivalului.

Untold caută designeri pentru zona de fashion din festival

Articolul următor
Marele fotbalist brazilian Mario Jardel vine la Sports Festival și va juca în meciul demonstrativ All Stars Romania - Galatasaray Legends alături de Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Adrian Ilie și alte legende ale fotbalului mondial. 

Dublă “Gheată de Aur” a Europei, la Sports Festival

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share