Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Delta Engineering va produce curent electric

Ne mândrim cu angajamentul nostru de a reduce costurile de energie și, în același timp, de a fi sustenabili din punct de vedere ecologic, încercând să minimizăm impactul nostru ecologic ca o companie responsabilă.
Sistemul este proiectat pentru o capacitate instalată de 300 kWp | Foto: DEA

Constructorul de mașini și utilaje din Tăuții-Măgherăuș a raportat încheierea unui proiect de eficiență energetică.

“Ne mândrim cu angajamentul nostru de a reduce costurile de energie și, în același timp, de a fi sustenabili din punct de vedere ecologic, încercând să minimizăm impactul nostru ecologic ca o companie responsabilă.

Am finalizat cu succes instalarea unui sistem de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o capacitate instalată de 300 kWp necesară pentru consumul propriu și livrarea surplusului către sistemul energetic național (instalație fotovoltaică trifazată de 300 Kwp conectată la grig)”, a anunțat Delta Engineering Automation (DEA).

Aceasta face parte dintr-un grup de companii specializate în proiectarea și producția de mașini și echipamente industriale pentru automatizarea în industria de suflare. Gama de produse a DEA include 60 de utilaje inovatoare și eficiente calitativ (testere de etanșeitate, echipamente de cântărire, transportoare).

Compania inițială a fost fondată, în Belgia, de către Danny de Bruyn și Rudy Lemeire. Aceasta s-a extins prin înființarea Delta Engineering Automation România și Delta Engineering Automation SUA. Situată la intrarea în Merișor, județul Maramureș, DEA își desfășoară activitatea pe 8 ha, cu 115 angajați.

Societatea din Tăuții-Măgherăuș este profilată pe asamblare de mașini şi utilaje, servicii de sudare, panouri electrice, vopsire electrostatică, debitare cu laser. DEA era deținută integral de compania Delta Engineering BV (Belgia).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

COMUNICAT: AEHR salută proiectul de strategie națională a hidrogenului

Articolul următor

Vin și Artă naivă în Cetatea Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share