Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Delta Engineering va produce curent electric

Ne mândrim cu angajamentul nostru de a reduce costurile de energie și, în același timp, de a fi sustenabili din punct de vedere ecologic, încercând să minimizăm impactul nostru ecologic ca o companie responsabilă.
Sistemul este proiectat pentru o capacitate instalată de 300 kWp | Foto: DEA

Constructorul de mașini și utilaje din Tăuții-Măgherăuș a raportat încheierea unui proiect de eficiență energetică.

“Ne mândrim cu angajamentul nostru de a reduce costurile de energie și, în același timp, de a fi sustenabili din punct de vedere ecologic, încercând să minimizăm impactul nostru ecologic ca o companie responsabilă.

Am finalizat cu succes instalarea unui sistem de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o capacitate instalată de 300 kWp necesară pentru consumul propriu și livrarea surplusului către sistemul energetic național (instalație fotovoltaică trifazată de 300 Kwp conectată la grig)”, a anunțat Delta Engineering Automation (DEA).

Aceasta face parte dintr-un grup de companii specializate în proiectarea și producția de mașini și echipamente industriale pentru automatizarea în industria de suflare. Gama de produse a DEA include 60 de utilaje inovatoare și eficiente calitativ (testere de etanșeitate, echipamente de cântărire, transportoare).

Compania inițială a fost fondată, în Belgia, de către Danny de Bruyn și Rudy Lemeire. Aceasta s-a extins prin înființarea Delta Engineering Automation România și Delta Engineering Automation SUA. Situată la intrarea în Merișor, județul Maramureș, DEA își desfășoară activitatea pe 8 ha, cu 115 angajați.

Societatea din Tăuții-Măgherăuș este profilată pe asamblare de mașini şi utilaje, servicii de sudare, panouri electrice, vopsire electrostatică, debitare cu laser. DEA era deținută integral de compania Delta Engineering BV (Belgia).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

COMUNICAT: AEHR salută proiectul de strategie națională a hidrogenului

Articolul următor

Vin și Artă naivă în Cetatea Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share