Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Da Vinci Construct & Proiect a finalizat peste 50% din Complexul Pădurea Neagră

Lucrările de construcție a Complexului sportiv și turistic Pădurea Neagră, un proiect realizat de Consiliul Județean Bihor prin Agenția de Dezvoltare Durabilă, au ajuns la stadiul de 55%.

Situat pe raza unității administrativ-teritoriale Aleșd, obiectivul specific al proiectului constă în realizarea unui Complex sportiv și turistic ce va deservi activitatea sportivă și competițională la nivel profesionist, precum și activități socio-culturale și de agrement pentru publicul larg.

Ce prevede proiectul

Concret, proiectul prevede construirea unei vile turistice de trei margarete, cu parter, etaj 1 și mansardă, unde se vor putea caza 42 de persoane, în 20 de camere. Noua construcție va avea bucătărie, sală de mese, o zonă de zi, birou administrativ, iar la parter va fi amenajată și o cameră de cazare pentru persoane cu dizabilități locomotorii, echipată cu grup sanitar propriu.

În plus, se vor amenaja și un teren de sport multifuncțional cu dimensiunile 20×40 metri, și un teren de fotbal cu dimensiunile 90×60 metri, cu gazon sintetic. De asemenea, vor fi amenajate parcări și amenajări exterioare.

Principalul obiectiv care se dorește a fi obținut prin realizarea acestei investiții este de a crește gradul de participare activă a populației de toate vârstele la activități sportive cu caracter permanent, în interesul ridicării și păstrării nivelului de sănătate.

Lucrările au început în mai 2020, iar constructorul, SC Da Vinci Construct & Proiect SRL, are termen 48 de luni să le finalizeze. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la 6.750.893,87 lei, cu TVA.

Proiectul este realizat din fondurile Consiliului Județean Bihor, în cadrul unui parteneriat cu Primăria Aleșd, care va prelua în administrare complexul, la finalizare.

Deosebita frumusețe a peisajelor, cât și calitatea sporită a aerului fac potrivit acest amplasament pentru realizarea obiectivului, transformându-l într-un loc ideal pentru organizarea diverselor cantonamente sau eventuale campionate sportive (fotbal, baschet, handbal, tenis etc.).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Eficiență energetică, green energy, finanțări, în conferința Energynomics de la Oradea

Articolul următor

Licitație pentru lărgirea la 4 benzi a drumurilor de ieșire din Oradea spre Nojorid și Biharia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share