Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Leoni Wiring Systems România a inaugurat a zecea fabrică din România, la Beiuș

Cu filiale în mai multe orașe și localități din România, producătorul de componente pentru industria auto este unul dintre cei mai mari angajatori din țară, pentru care lucrează peste 12.000 de angajați.

Compania are ca prioritate susținerea comunităților din care face parte, având în acest scop parteneriate cu instituțiile de învățământ și ONG-uri alături de care promovează incluziunea persoanelor din grupurile vulnerabile. Nu în ultimul rând, la începutul conflictului din Ucraina, echipa din România a oferit posibilitatea transferului în țară noastră a colegilor din fabricile din țara vecină.

,,Industria auto este unul dintre principalele motoare ale economiei românești și cum poveștile de succes trebuie multiplicate, am venit astăzi să văd fabrica din Beiuș a producătorului de cabluri pentru industria auto Leoni. Mă bucură să aud că în aceasta companie femeile ocupa un rol important în managementul organizației și unul chiar mai important în totalul angajaților – aproape 70%. România are nevoie de leadership feminin și de reducerea diferențelor de gen. Fiecare afacere de succes este o poveste despre curaj, perseverență și asumarea riscurilor. Trebuie să încurajăm inițiativele de orice fel și să învățăm împreună din poveștile de succes ale companiilor care activează în România”, a declarat Ștefan Radu Oprea, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, cu ocazia vizitei de lucru in cadrul căreia a avut loc ceremonia de inaugurare oficială a celei mai noi investiții a Leoni în Romania, la Beiuș.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Plexus marchează „Ziua Femeii Inginer” prin luminarea clădirii în verde/mov

Articolul următor

Campusul pentru învățământul dual din Oradea, finanțat prin PNRR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv care stagnează de două decenii.
Citeste mai mult

20 de ani pentru o groapă

Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) Cluj vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share