Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Leoni Wiring Systems România a inaugurat a zecea fabrică din România, la Beiuș

Cu filiale în mai multe orașe și localități din România, producătorul de componente pentru industria auto este unul dintre cei mai mari angajatori din țară, pentru care lucrează peste 12.000 de angajați.

Compania are ca prioritate susținerea comunităților din care face parte, având în acest scop parteneriate cu instituțiile de învățământ și ONG-uri alături de care promovează incluziunea persoanelor din grupurile vulnerabile. Nu în ultimul rând, la începutul conflictului din Ucraina, echipa din România a oferit posibilitatea transferului în țară noastră a colegilor din fabricile din țara vecină.

,,Industria auto este unul dintre principalele motoare ale economiei românești și cum poveștile de succes trebuie multiplicate, am venit astăzi să văd fabrica din Beiuș a producătorului de cabluri pentru industria auto Leoni. Mă bucură să aud că în aceasta companie femeile ocupa un rol important în managementul organizației și unul chiar mai important în totalul angajaților – aproape 70%. România are nevoie de leadership feminin și de reducerea diferențelor de gen. Fiecare afacere de succes este o poveste despre curaj, perseverență și asumarea riscurilor. Trebuie să încurajăm inițiativele de orice fel și să învățăm împreună din poveștile de succes ale companiilor care activează în România”, a declarat Ștefan Radu Oprea, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, cu ocazia vizitei de lucru in cadrul căreia a avut loc ceremonia de inaugurare oficială a celei mai noi investiții a Leoni în Romania, la Beiuș.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Plexus marchează „Ziua Femeii Inginer” prin luminarea clădirii în verde/mov

Articolul următor

Campusul pentru învățământul dual din Oradea, finanțat prin PNRR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share