Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cofondatorul Datacor a finalizat o alergare de 100 de mile

Bilegan este primul român care participă și ajunge la finalul cursei de 100 de mile din Statele Unite ale Americii, WSER,

Bistrițeanul Cristian Bilegan este primul român care termină Western States Endurance Run (WSER).

Directorul de marketing al companiei Datacor este primul român care participă și ajunge la finalul cursei de 100 de mile din Statele Unite ale Americii, WSER, potrivit Bistrițeanul. Cursa este cea mai veche competiție de alergare de 100 de mile din lume.

Fondatorul companiei informatice din Bistrița este primul român care a participat și a reușit să ajungă la final la WSER. Aceasta este cea mai veche cursă de alergare de 100 de mile din lume.

„Avem vești grozave și din SUA. Cristian e oficial primul finisher român la WSER, la prima lui participare la o cursă de 100 de mile”, anunță Datacor Running Team. Cursa a început în 24 iunie și presupune parcurgerea a 160 km, pe traseele munților Sierra Nevada și California. Competiția a ajuns anul acesta la ediția cu numărul 50.

Datacor este furnizor regional de soluții integrate în domeniul energiei solare, comunicațiilor și infrastructurii. Acesta operează în segmentele office, retail și industrial și energia verde. Datacor avea afaceri de 38 de milioane lei, cu un profit de 8,7 milioane, fiind deținută de Bogdan Bilegan (75%) și Cristian Bilegan (25%).

Datacor dispune de cinci puncte de lucru: Bistrița – sediul administrativ și logistic, București – sediu secundar și logistic, Cluj – punct de prezență și logistic, Iași, Timișoara – centre de service. Printre partenerii săi se numără Corning Optical Communications, Vertiv, Honeywell.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

The Senior Housing & Healthcare Summit

Articolul următor
Corteva Agriscience a inaugurat primul său laborator mixt de cercetare în domeniul protecției plantelor și al ameliorării plantelor din Europa, la Eschbach, contribuind la stimularea inovației și furnizarea de soluții durabile pentru fermieri.

Corteva deschide primul său centru regional integrat de cercetare și dezvoltare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share