Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tudor.Personal Tailor, aniversare și nou showroom la Cluj-Napoca

Tudor.Personal Tailor – brandul românesc cu franciză internațională, aniversează 10 ani în Cluj-Napoca prin relocarea într-un showroom premium, mult mai spațios, pe Calea Turzii la numărul 35.

Tudor.Personal Tailor, jucătorul de top de pe piața vestimentației masculine “made to measure” din România, crește investiția, consolidând încrederea clienților din Cluj-Napoca, prin servicii de consiliere și creare personalizată a ținutelor pentru gentlemeni, profesioniști, oameni de business și în general bărbați preocupați de propria imagine.

“Clujul este orașul unde a început, în 2012, expansiunea Tudor.Personal Tailor în afara Bucureștiului. Este un oraș cu un mediu antreprenorial super competitiv, mereu revenim cu plăcere la Cluj. Pandemia a afectat nivelul afacerilor, însă potențialul este de 1 milion de euro/an”, a declarat Marius Dan, co-fondator Tudor.Personal Tailor.

Deschiderea oficială a nodului showroom din Cluj-Napoca a adus un aer de lifestyle masculin de înaltă clasă, în compania muzicii live, a unui brand apreciat de vin, trabucuri, bijuterii, cocktailuri, gustări alese și deserturi personalizate pe specificul companiei.

Invitații au fost întâmpinați în spațiul elegant – la cele mai noi standarde ale brandului Tudor.Personal Tailor,- descoperind emoția produselor de calitate și experiența din jurul lor: servicii de consiliere și personalizare, prin know-how tehnic excelent, accesorizat de povestea seducătoare a brandurilor legacy de țesături europene.

Andi Moisescu, ambasadorul Tudor.Personal Tailor, a fost prezent în mijlocul invitaților speciali din Cluj-Napoca, salutând cordial și vorbind despre modul cum s-a regăsit el însuși în valorile brandului. Prietenia sa cu brandul românesc a fost un gest autentic și natural, datorat calității hainelor pe care le poartă cu plăcere atât în aparițiile sale formale, cât și în viața de zi cu zi.

Din partea furnizorilor de țesături premium, precum Scabal din Belgia, a fost prezent și a răspuns cu drag întrebărilor invitaților Benjamin Hegermaan. Scabal este producătorul de top renumit pentru ținutele lui James Bond, Peaky Blinders și The Godfather.

Noul showroom-ul din Cluj-Napoca a fost realizat în urma unei investiții de 125.000 de euro, are o suprafață de 170 mp și poate fi vizitat de luni până vineri: 10:00-19:00 și sâmbăta: 10:00-15:00.

Fondat în anul 2010, Tudor.Personal Tailor a adus în Romania un concept britanic de croitorie privată, made to measure. Gama vestimentară Tudor include costume, cămăși, pantofi, genți și accesorii power business, de ceremonie și casual. Tudor Tailor este prezent în patru showroom-uri exclusive din Romania: Bucuresti, Cluj, Timișoara și Iași, deținând o franciză în Belgia, Hasselt.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Festivalul Medieval Oradea, 6 – 9 iulie 2023

Articolul următor

Globalworth semnează un nou contract important de închiriere, cu Banca Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share