Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Viitorii arhitecți au vizitat șantierul MIS Grup de la Colegiul Rebreanu

Studenții din anul IV ai Facultății de Arhitectură din Cluj-Napoca au ajuns la Colegiul Național Liviu Rebreanu (CNLR) din Bistrița, monument istoric aflat în reabilitare de către societatea de construcții.
Clădirea monument istoric din Bistrița se află în plin proces de reabilitare | Foto: MIS Grup

Un grup de studenți la arhitectură a efectuat o vizită de documentare în municipiul Bistrița.

Studenții din anul IV ai Facultății de Arhitectură din Cluj-Napoca au ajuns la Colegiul Național Liviu Rebreanu (CNLR) din Bistrița, monument istoric aflat în reabilitare de către societatea de construcții.

Îndrumați de inginerul Imola Kirizsan, șef proiect de specialitate, dar și profesorul lor la disciplina structuri, studenții au văzut amplitudinea șantierului de la CNLR și provocările care pot să apară.

Studenții din anul IV ai Facultății de Arhitectură din Cluj-Napoca au ajuns la Colegiul Național Liviu Rebreanu (CNLR) din Bistrița, monument istoric aflat în reabilitare de către societatea de construcții. Studenții din anul IV ai Facultății de Arhitectură din Cluj-Napoca au ajuns la Colegiul Național Liviu Rebreanu (CNLR) din Bistrița, monument istoric aflat în reabilitare de către societatea de construcții. Studenții din anul IV ai Facultății de Arhitectură din Cluj-Napoca au ajuns la Colegiul Național Liviu Rebreanu (CNLR) din Bistrița, monument istoric aflat în reabilitare de către societatea de construcții. Studenții din anul IV ai Facultății de Arhitectură din Cluj-Napoca au ajuns la Colegiul Național Liviu Rebreanu (CNLR) din Bistrița, monument istoric aflat în reabilitare de către societatea de construcții. Studenții din anul IV ai Facultății de Arhitectură din Cluj-Napoca au ajuns la Colegiul Național Liviu Rebreanu (CNLR) din Bistrița, monument istoric aflat în reabilitare de către societatea de construcții. Studenții din anul IV ai Facultății de Arhitectură din Cluj-Napoca au ajuns la Colegiul Național Liviu Rebreanu (CNLR) din Bistrița, monument istoric aflat în reabilitare de către societatea de construcții. 30

“Vizita mai tinerilor noștri colegi la CNLR denotă interes pentru meseria pe care și-au ales-o, iar curiozitatea lor ne conferă certitudinea că o să devină profesioniștii pe care ne vom putem baza.

Vă mai așteptăm pe șantiere, mai ales la cele unde se reabilitează monumente istorice, pentru că aici există o provocarea a respectului trecutului, dar și nevoia adaptării la viitor!”, le-a transmis șeful de proiect.

MIS Grup a anunțat intrarea în execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Linia verde de transport public utilizând mijloace de transport cu motor electric sau hibrid cu normă de poluare redusă” din municipiul Bistrița.

Societatea este unul dintre cei mai mari constructori din județul Bistrița-Năsăud, cu 200 de angajați și lucrări publice sau private în mai multe județe. Printre proiectele MIS Grup sunt sălile polivalente din Brașov și Suceava.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Am participat la deschiderea oficială a Consulatului Onorific al Irlandei alături de Excelența Sa, Paul McGarry, Ambasadorul Irlandei în România și consulului onorific Simone Pierre O’Mahony.

Noul consulat de la Cluj va superviza afacerile irlandeze în Transilvania

Articolul următor
Deputatul clujean Viorel Băltărețu cere o reacție promptă din partea autorităților implicate în privința proiectului de infrastructură.

“Proiectul pasajului de pe Tăietura Turcului e neviabil”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share