Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noul consulat de la Cluj va superviza afacerile irlandeze în Transilvania

Am participat la deschiderea oficială a Consulatului Onorific al Irlandei alături de Excelența Sa, Paul McGarry, Ambasadorul Irlandei în România și consulului onorific Simone Pierre O’Mahony.
Inaugurarea consulatului a fost marcată de oficialități irlandeze și clujene | Foto: Instituția Prefectului Cluj

Inaugurarea noii instituții diplomatice din cartierul Gheorgheni a fost salutată de Asociația de Business România Irlanda (RIBA).

“Am participat la deschiderea oficială a Consulatului Onorific al Irlandei alături de Excelența Sa, Paul McGarry, ambasadorul Irlandei în România, și de consulul onorific Simon Piers O’Mahony. Este al 18-lea consulat onorific care se deschide la Cluj-Napoca, locația fiind str. Septimiu Albini nr. 115.

Am transmis aprecierile comunității clujene pentru implicarea economică, socială și culturală a comunității irlandeze din Cluj, ceea ce a determinat și deschiderea acestui consulat, confirmând încă o dată dimensiunea internațională din ce în ce mai puternică a orașului nostru.

Mă bucur că avem șansa să consolidăm relațiile dintre România și Irlanda prin intermediul consulatului. Asigur comunitatea irlandeză că Primăria Cluj-Napoca este deschisă pentru colaborare și schimb de idei în toate domeniile, de la educație și cultură la dezvoltare economică și inovare”, a spus primarul Emil Boc.

Aria consulatului: 12 județe din Transilvania

Prefectul Clujului a prezentat actul emis de către ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, la 23 mai. “E un prilej de mare însemnătate pentru județul Cluj, Regiunile Centrală și de Nord-Vest. Aria de circumscripție a Oficiului Consular al Irlandei este compusă din județele Alba, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Sălaj, Satu Mare și Sibiu”, a spus Irina Munteanu.
Ea a adresat felicitări lui O’Mahony și l-a asigurat pe ambasadorul Irlandei de întreaga susținere și deschidere a Instituției Prefectului – Județul Cluj prin prisma atribuțiilor care îi revin.

Vor să își extindă afacerile aici

Asociația de Business România Irlanda (RIBA) a marcat deschiderea consulatului de la Cluj. RIBA a fost prezentă la ceremonia de inaugurare, reafirmându-și sprijinul pentru inițiativa Ambasadei Irlandei la București.

Consiliul RIBA prezintă cele mai calde felicitări noului consul irlandez, Simon Piers O’Mahony. Acest eveniment a marcat o etapă importantă în relațiile diplomatice dintre Irlanda și România.

Este foarte promițător, de asemenea, pentru extinderea orizonturilor de afaceri irlandeze. Continuăm călătoria noastră de promovare a legăturilor fructuoase între Irlanda și România”, a transmis conducerea RIBA.

“Continuăm să fim alături de Ambasada Irlandei la București, oferind un sprijin neclintit pentru proiectele și inițiativele sale. La deschiderea Consulatului Onorific al Irlandei, Casa de Avocatură Benclinov & Asociații a fost reprezentată de partenerul nostru, Raluca Curelea.

I-am prezentat lui Simon Piers O’Mahony cele mai calde felicitări pentru noua sa funcție. La Benclinov & Associates, ne menținem angajamentul de a promova relații puternice în cadrul comunității internaționale și de a sprijini inițiativele care promovează cooperarea internațională”, au menționat reprezentanții casei de avocatură.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
La ceremonia de inaugurare a Muzeului Școlii Medicale Clujene (MSMC) au participat membri ai comunității academice și locale, Ioan-Aurel Pop și Irinel Popescu, președinte respectiv membru corespondent al Academiei Române.

Apare Muzeul Școlii Medicale Clujene

Articolul următor
Studenții din anul IV ai Facultății de Arhitectură din Cluj-Napoca au ajuns la Colegiul Național Liviu Rebreanu (CNLR) din Bistrița, monument istoric aflat în reabilitare de către societatea de construcții.

Viitorii arhitecți au vizitat șantierul MIS Grup de la Colegiul Rebreanu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share