Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

The European Digital Innovation Hub in Transilvania a lansat al doilea apel de selecție

Cel de-al doilea apel de selecție a beneficiarilor în cadrul TEDITHT este dedicat companiilor și organizațiilor din sectorul public.

The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT) și-a lansat al doilea apel de selecție prin care poți beneficia de servicii de inovare și transformare digitală în valoare de până la 120.000 de euro.

Cel de-al doilea apel de selecție a beneficiarilor în cadrul TEDITHT este dedicat companiilor și organizațiilor din sectorul public. În cadrul acestui apel de selecție poți beneficia de servicii de inovare și transformare digitală furnizate de TEDIHT în valoare de până la 120.000 EUR.

Potențialii beneficiari își pot alege serviciile de transformare digitală și inovare care vizează o abordare completă a nevoilor fiecărei companii, bazându-se pe implementarea a 4 categorii principale: networking şi construirea ecosistemului; testează înainte de a investi; abilităţi şi pregătire; sprijin pentru finanțarea investițiilor.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de TEDITH se poate consulta ghidul aplicantului. Pasul următor implică crearea unui cont pe platforma fundingbox, se completează formularul de înscriere și se depune înainte de 30 septembrie 2023, 17:00, ora României.

TEDIHT este un consorțiu regional format din 14 organizații, 6 parteneri și 8 parteneri asociați. Acesta a fost creat, în 2017, de către principalii actori de inovare din Regiunea Nord-Vest a României. Misiunea sa asumată este de a consolida ecosistemul regional de inovare și de a accelera procesul de transformare digitală a IMM-urilor și a sectorului public.

TDIHT are un rol strategic în catalizarea potențialului și a capacităților regionale de inovare. Pe de altă parte, acționează ca furnizor de competențe, know-how, programe de inovare, sprijin pentru startup-uri și IMM-uri. Viziunea sa este de a crește competitivitatea, printr-un amestec inovator între tehnologii, competențe, abordare sistemică, modele operaționale.

În acest scop angrenează și implică actorii regionali relevanți și se adaptează proactiv la tendințele europene și globale. TDIHT a fost prezentat ca exemplu de bună practică în raportul de recomandări publicat de Grupul European de Experți în Clustere din cadrul Comisiei Europene, pentru parteneriatul puternic construit în cadrul DIH și pentru abordarea transsectorială.

Acesta este parte din Rețeaua Europeană a Centrelor de Inovare Digitală (EDIH) și a accesat o finanțare din programul Europa Digitală și din partea guvernului României prin POCIDIF. Este primul DIH operațional din România, recunoscut în 2019 drept „Fully Operational DIH” de către Comisia Europeană JRC și finalist la Digital Innovation Hub Champion Challenge 2019, de la Madrid.

TDIHT este coordonatorul rețelei naționale a DIH-urilor românești pe platforma DIHNET.EU și inițiatorul asociației reprezentative a DIH-urilor din România, RODIH.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Eric Maskin, laureat al Premiului Nobel pentru Economie, invitat și onorat la UVT

Articolul următor
Festivalul Untold de la Cluj-Napoca, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale, se pregătește să deschidă porțile universului său magic, în 3-6 august, pentru zecile de mii de fani și pentru cei 250 de artiști naționali și internaționali.

Untold 2023 și-a stabilit personajul principal: Phoenix

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share