Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

La Lorraine pune în funcțiune o nouă linie de producție

Conducerea La Lorraine România (LLR) a anunțat că societatea este foarte aproape de finalizarea extinderii facilității de producție.
Fabrica din Câmpia Turzii are atât procese automatizate, cât și manuale | Foto: LLR

Fabricantul de produse de panificație din Câmpia Turzii a pornit o campanie de angajare de operatori, ambalatori și paletizatori.

Conducerea La Lorraine România (LLR) a anunțat că societatea este foarte aproape de finalizarea extinderii facilității de producție. “Se instalează deja prima linie nouă, iar noi ne pregătim să primim o întreagă echipă care o va opera. Liniile noastre de producție sunt de ultimă generație în materie de tehnologie.

În proporție de 80% sunt automatizate, iar în zona de ambalare și paletizare procesele sunt manuale. Prioritățile noastre sunt igienizarea, calitatea produselor, siguranța și sănătatea în muncă. Valorile la care noi aderăm sunt spiritul antreprenorial, fără nonsens, respect, proprietate și responsabilitate, pasiune împărtășită”, potrivit LLR.

Operatorii, cei mai vizați

Principalele poziții vizate pentru angajare sunt operatori principali (operează și setează echipamentele), operatori frământare (dozează ingredientele cheie conform rețetei), ambalatori manuali (se asigură că produsele conforme ajung în numărul sau greutatea corectă), paletizatori (etichetează și se asigură că paleții sunt construiți corespunzător pentru a-i duce în depozit).

LLR, parte a grupului belgian cu același nume, a demarat investiții de 20 milioane de euro în extinderea capacității de producție în panificație. Pe lista de priorități se află dezvoltarea afacerilor cu precădere pe piețele din România, Bulgaria și Serbia, lansarea de noi produse. Planurile vizează și extinderea capacității de producție a fabricii LLR din Câmpia Turzii cu o investiție de 70 de milioane de euro.

Fabrica acoperă atât necesarul pieței locale, cât și al piețelor din Europa de Sud-Est și o parte din Europa Centrală. La Lorraine Bakery Group, o companie belgiană cu o tradiție de 82 de ani în arta panificației și în cea a patiseriei, deţine 12 fabrici de panificaţie în Europa şi își comercializează produsele în 25 de ţări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Afaceri dincolo de orizont. Conexiuni în Transilvania

Articolul următor

Viața după IPO Hidro. Analiză Goldring

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share