Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prima piață volantă din Oradea va avea loc sâmbătă – 15 iulie 2023, în Piața Unirii

Începând de sâmbătă, 15 iulie, în Piața Unirii din Municipiul Oradea se  va organiza o piață volantă sub denumirea „Târgul Produselor Bihorene”.

Cei interesați își vor putea face cumpărăturile în această piață, care este loc de desfacere exclusiv pentru produsele micilor producători în fiecare sâmbătă, cu excepția zilelor în care locația va găzdui evenimente care necesită ocuparea întregului domeniu public.

Produse

La „Târgul Produselor Bihorene”, cei interesați vor găsi o gamă largă de produse autohtone din întregul județ: legume din Borș și Biharia, fructe din Diosig, Săcuieni, Roșia și din dealurile Oradiei, produse din carne din Vașcău, brânzeturi din Cubulcut, miere din Șișterea, Diosig și zona Podgoria, turtă dulce din Valea lui Mihai, siropuri și gemuri din Beiuș și Oșorhei, produse de lavandă din Calea Mare și Miheleu, flori din Satu Nou și Borș.

Micii producători care desfăşoară activităţi agricole şi comercializează produsele realizate din ferma, gospodăria, unitatea proprie, indiferent de forma juridică, respectiv care au actele valabile privind producția proprie, pot participa la eveniment contactând organizatorii la adresa de poștă electronică targbihor@gmail.com.

Proiectul se derulează în baza unui contract de asociere privind organizarea unor târguri de produse tradiționale locale în județul Bihor, încheiat între Asociația Agricultorilor din Valea Ierului, Primăria Municipiului Oradea, Consiliul Județean Bihor, Asociația Pentru Promovarea Turismului din Oradea si Regiune (APTOR) și A.D.I. Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor.

„Târgul Produselor Bihorene” își așteaptă cumpărătorii în Piața Unirii, la data de 15 iulie (sâmbătă), între orele 8:00 – 13:00.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Urban Playfield, un concept Sports Festival care descoperă potențialul de joacă al unor locuri din Cluj-Napoca și invită comunitatea la mișcare, va avea loc în 15-16 iulie, pe platoul proaspăt modernizat al Sălii Sporturilor Horia Demian (SSHD).

Platoul renovat al Sălii Horia Demian, inaugurat cu Urban Playfield

Articolul următor
Valoarea contractului este de 12 milioane de euro, durata de execuție, de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, executant fiind societatea clujeană de construcții TCI Contractor General.

TCI Contractor General va ridica primul Park & Ride al Clujului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share