Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Festivalul Untold, 99% sold out

“Untold, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Europa, se pregătește să scrie istorie în acest an cu o ediție memorabilă".

Inițiatorii evenimentului de la Cluj-Napoca anunță că mai există doar 1.000 de abonamente pentru ediția din acest an.

“Untold, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Europa, se pregătește să scrie istorie în acest an cu o ediție memorabilă. Toți cei care nu au reușit să-și achiziționeze un abonament pentru ediția din acest an a Untold mai au la dispoziție foarte scurt timp.

Festivalul este 99% sold out și mai sunt disponibile mai puțin de 1.000 de abonamente, la prețuri de la 199 de euro, plus. Untold va avea loc în perioada 3-6 august în inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca, locul în care magia se întâlnește cu muzica”, a spus Camelia Chenciu, reprezentant al Untold.

“Cu peste 250 de artiști internaționali și naționali pregătiți să urce pe cele opt scene, Untold va oferi fanilor live act-uri în premieră pentru un festival din România: Imagine Dragons, Bebe Rexha, Ava Max, French Montana, Ferg, dar și un lineup din care fac parte cei mai mari DJ ai lumii: David Guetta, Martin Garrix, Alok, Armin van Buuren, Steve Aoki, Eric Prydz, Zhu, KSHMR, Tale Of Us, Amelie Lens, Boris Brejcha.

Pe lângă experiența muzicală, Untold este cunoscut pentru atmosfera sa magică, decorurile impresionante și interacțiunea specială cu publicul. Festivalul oferă și o varietate de activități și zone speciale, inclusiv zone de relaxare, gastronomie, artă și zone de divertisment, pentru a asigura o experiență completă”, anunță creatorii festivalului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Numărul de angajați din județ, la finalul primăverii, era mai mare decât cel înregistrat în aceeași perioadă a anului trecut.

Clujul are mai mulți salariați și mai bine plătiți

Articolul următor

Fotbalistul Sepsi László investește în V FLOOR & DECOR: Un nou capitol în lumea amenajărilor interioare de lux.

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share