Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Electric Castle a început pe ploaie. Au apărut primii 29.000 de spectatori

Prima zi a festivalului a însemnat redescoperirea Domeniului Banffy, cu toate surprizele pregătite de organizatori și, de dragul tradiției, prima ploaie, scurtă dar suficientă pentru a păstra atmosfera proaspătă până târziu în noapte.
Cei dintâi participanți s-au acomodat cu tradiționalele reprizele de ploaie de la Bonțida | Foto: EC – Alex Vlad

Ziua de 19 iulie a adus debutul festivalului pentru cei 29.000 de spectatori sosiți la Bonțida chiar și de la mii de kilometri distanță.

Prima zi a festivalului a însemnat redescoperirea Domeniului Banffy, cu toate surprizele pregătite de organizatori și, de dragul tradiției, prima ploaie, scurtă dar suficientă pentru a păstra atmosfera proaspătă până târziu în noapte. Reel Party by BT, petrecerea de încălzire a festivalului, a umplut spațiul din fața scenei Hangar cu oameni dansând pe cele mai populare piese din social media, mixate de DJ Yoda.

O parte dintre acestea s-au regăsit și în cele 10.000 de relatări “Home Sweet Home”, mesaj care i-a întâmpinat pe festivalieri pe panoul din festival. Remixul  “The Next Episode”, care i-a adus DJ-ului San Holo 300 de vizualizări pe YouTube, s-a auzit în show-ul susținut de artistul olandez, pe aceeași scenă.

Toate cele 12 scene se deschid din 20 iulie, iar primii headlineri vor fi prezenți pe scena principală. După patru zile de călătorie dinspre Africa de Sus și 14 ore de montaj pe scena din Bonțida, echipa lui George Ezra este pregătită să ofere un show complet, de la  22:00. Tot pentru prima data în România, artistul multipremiat cu Grammy Macklemore, aduce un album nou-lansat și un show de neratat la miezul nopții.

Printre cei mai importanți artiști ai zilei sunt și The HU, pionierii scenei muzicale mongole, trupa americană de darkwave Boy Harsher, Emma Ruth Rundle, una dintre cele mai talentate cantautoare din underground-ul american, care promite să fie o revelație a acestei ediții pe scena Backyard.

Se dă startul și EC Talks by E.On, prin Alexandru Negrea, trainer în digital marketing, care deschide discuția despre inteligența artificială în marketing și comunicare, și Dumitru Gorzo, artist care stârnește controverse prin viziunea sa parodică asupra problemelor societății românești. Programul complet al Electric Talks este disponibil pe site-ul festivalului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
La propunerea Universității Babeș-Bolyai (UBB), Conferința Rectorilor Danubieni are loc la Cluj-Napoca, în perioada 16-22 iulie. Toate cele trei universități clujene sunt membre ale DRC.

Rectorii danubieni se întâlnesc la Cluj

Articolul următor
Platforma online Clubul Copiilor a alcătuit un top al destinațiilor de turism cele mai amintite pe Instagram, iar primele patru sunt din Transilvania: Transfăgărășan, Sighișoara, Castelul Bran, Transalpina.

Minunile turistice ale Transilvaniei de pe Instagram

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share