Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum va arăta Centrul de Cercetare privind Dezvoltarea Medicamentului

Echipele noastre lucrează la reabilitarea și modernizarea clădirii istorice denumite Farmacia B, aparținând Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj (UMFIH), care va fi transformată în CCDM.
Clădirea Farmacia B se transformă într-un modern centru de cercetare | Foto: 360 Medical.ro

Societatea bistrițeană de construcții MIS Grup a înfățișat stadiul lucrărilor la Centrul de Cercetare privind Dezvoltarea Medicamentului (CCDM) Cluj-Napoca.

“Echipele noastre lucrează la reabilitarea și modernizarea clădirii istorice denumite Farmacia B, aparținând Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj (UMFIH), care va fi transformată în CCDM.

Vom construi o infrastructură modernă, aliniată la standardele actuale în domeniile cercetării și educației. Vor fi amenajate 13 laboratoare de cercetare, 5 laboratoare didactice, 6 săli de lucrări practice, 10 birouri pentru doctoranzi, asistenți, șefi de lucrări și profesori.

Ne bucurăm să facem parte din acest proiect cheie pentru cercetare și educația studenților care mâine vor construi România sănătoasă”, au transmis reprezentanții MIS Grup.

Proiect de 6 milioane de euro

UMFIH are în derulare un proiect de anvergură, CCIM, de 30 de milioane de lei. Acesta va funcționa în clădirea Farmacia B, situată la intersecția străzilor V. Babeș și I. Creangă, aflată în renovare, consolidare și modernizare. Acest spațiu va asigura un mediu de învățare axat pe cercetare.

MIS Grup a anunțat intrarea în execuție a lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Linia verde de transport public utilizând mijloace de transport cu motor electric sau hibrid cu normă de poluare redusă” din municipiul Bistrița.

Societatea este unul dintre cei mai mari constructori din județul Bistrița-Năsăud, cu 200 de angajați și lucrări publice sau private în mai multe județe. Printre proiectele MIS Grup sunt sălile polivalente din Brașov și Suceava.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Rectorul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) va fi desemnat pe baza alegerilor generale, prin vot universal, potrivit deciziei luate de comunitatea academică a instituției în cadrul referendumului.

Rectorul Universității de Științe Agricole, desemnat prin vot universal

Articolul următor

Barajul de acumulare Leșu va fi reabilitat și modernizat prin PNRR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share