Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se deschide Hotel DUKAT 4 stele, cel mai nou hotel din stațiunea Gura Humorului

Hotel DUKAT 4 stele, cel mai nou hotel din stațiunea Gura Humorului, județul Suceava,  se deschide la începutul lunii august. Hotel Dukat se va adresa atât segmentelor de leisure, grupurilor de incoming, dar și companiilor care doresc să organizeze un teambuildng sau o ședinta restrânsă.

Hotel DUKAT își propune să devină o destinație pentru Gura Humorului și un real etalon pentru segmentul de 4 stele. Hotel DUKAT este o construcție nouă, a cărei piatră de temelie a fost pusă în urmă cu 5 ani.

Situat convenabil, chiar în centrul orașului, hotelul dispune de 30 de camere duble (din care 3 perechi de interconectate) și un apartament Junior suite. Restaurantul cu note elegante de mobilare și motive tradiționale inserate în mobilier, în nuanțe de crem, dispune de 80 de locuri la mese. Meniul atent ales de Chef Bianca Scurtu, îmbină preparate locale cu selecțiile din meniul international.

Bistroul amplasat la parterul hotelul este prelungirea zonei de lobby cu 35 de locuri și bar propriu. Această zonă se adresează și localnicilor care doresc să se bucure de atmosfera și ambianța locului, servind o pizza, un burger sau un steak alături de prieteni sau familie.

Hotelul dispune și de o zonă de mini-spa cu un jacuzzi, o saună și un cabinet de masaj, care va îngloba terapii din cele mai cunoscute, precum masaj general, parțial cu pietre vulcanice.

Sala de conferință cu o capacitate de 40 de locuri este locul ideal pentru întâlnirile restrânse, ședințele și teambuildingurile cu activități interioare se pot desfășura într-un mod foarte productiv.

”Suntem un hotel nou pe piață, am depus eforturi susținute în a finaliza această investiție, mulțumim constructorului și tuturor firmelor implicate, ne propunem ca alături de cei 25 de angajați să oferim oaspeților noștri cele mai bune servicii de care se pot bucura în stațiunea Gura Humorului. Investiția este 100% din capitaluri propriu ale Car Invatam Falticeni, capital 100 % românesc și se ridică la aproximativ 4,5 milioane de euro”, a transmis Lionte Antoaneta- Administrator.

Partea de consultanță a fost asigurată de compania locală Kronstadt Hospitality Expert, care a preluat proiectul acum 1 an încă din faza de șantier și a oferit asistență privind poziționarea în piață, strategia de preț, integrarea sistemelor de gestiune hotelieră, dar și selecția și recrutarea personalului, trainingul acestora și standardizarea procedurilor de lucru. Compania va oferi asistență și în următoarele șase luni după deschidere, pentru a optimiza și a urmări buna desfășurare din punct de vedere operațional și al vânzărilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Ferma ITL Agrocomplex, din comuna Lechința, are un rulaj de 9.000 capete viței pe an.

Vițeii din Bistrița-Năsăud iau drumul exportului

Articolul următor

S-a lansat licitația pentru dotările Campusului Școlar pentru Învățământ Dual Oradea.

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share