Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Caravana BCR „Bună ziua, schimbare!” a ajuns la Băile Felix

Locuitorii, cât și turiștii aflați în stațiune, vor putea urma cursuri de educație financiară și tehnologie.

Caravana „Bună ziua, schimbare!” a ajuns miercuri, 2 august 2023, în premieră, în comuna Sânmartin, județul Bihor.

O inițiativă comună a Băncii Comerciale Române și Vodafone România, în parteneriat cu OMNIASIG Vienna Insurance Group și BCR Asigurări de Viață VIG, unitatea mobilă, care circulă într-un camion modular, va staționa în centrul stațiunii Băile Felix, între 2 august și 12 august.

Evenimentul de deschidere a avut loc miercuri, 2 august, în prezența primarului comunei Sânmartin, Cristian Laza, dar și a lui George Silaghi, director Grup Retail BCR.

La deschiderea evenimentului a fost prezent și Cristian Laza, primarul Sânmartinului

„Mă bucur că stațiunea noastră este atractivă atât pentru turiști cât și pentru marile companii. Colaboratorii noștri de la BCR, Vodafone, OMNIASIG au făcut acest pas oarecum în trendul societății de astăzi, deoarece atât administrația cât și businessul se fac între oameni, pentru oameni. Este un lucru foarte mare că ne perindăm acolo unde oamenii au nevoie de noi și suntem alături de ei. Pe lângă toate produsele oferite de dumneavoastră cred că cel mai important este această educație financiară. Oamenii trebuie să știe exact cum să-și drămuiască fiecare resursă. Este foarte important să fim chibzuiți”, a spus Cristian Laza, primarul Sânmartinului.

Acces la servicii și produse bancare, educație financiară și sesiuni dedicate agricultorilor

 

Practic, unitatea mobilă va oferi locuitorilor acces la servicii și produse bancare, dar și la ateliere de educație financiară.

De asemenea, caravana va găzdui o serie de sesiuni dedicate pentru agricultorii din zona Sânmartin. Aceștia vor putea învăța cum să acceseze sursele de finanțare pentru dezvoltare rurală, prin producție și echipamente agricole, disponibile prin fondurile europene. De asemenea, vor fi expuse pe larg politicile agricole la nivel național și european, astfel încât să fie susținută agricultura durabilă și performantă.

Caravana „Buna ziua, Schimbare!” reprezintă un pas strategic important pentru facilitarea accesului comunităților la servicii de protecție și asigurări generale și de viață. Colaborarea aduce în prim-plan un set complet de servicii – bancare, de asigurare și telecomunicații – toate gândite pentru a îmbunătăți calitatea vieții și pentru a contribui la dezvoltarea sustenabilă a comunității locale.

Concret, prin intermediul caravanei, membrii comunității din Sânmartin vor beneficia de: acces ușor și rapid la servicii și produse financiare BCR utile în viața de zi cu zi, cum ar fi cont curent, carduri, asigurări, digital banking, precum și la pachete Vodafone de servicii de telecomunicații și tehnologie – telefoane și accesorii, abonamente și oferte de telecomunicații, care includ servicii mobile, broadband fix și TV. Facilitarea accesului la informații de educație financiară și digitală, adaptată pe grupe de vârstă: de la cursuri de responsabilizare financiară și antreprenoriat în comunitățile rurale, la transformare digitală și cybersecurity sunt alte servicii oferite prin intermediul caravanei.

 

Asistați de experți

Punctul de lucru mobil BCR & Vodafone va fi deschis de luni până vineri, în intervalul 10:00-16:00, până pe 12 august. Doi experți, unul în domeniul financiar-bancar și unul din zona de tehnologie și telecomunicații, vor fi prezenți și vor oferi consiliere personalizată pornind de la nevoile reale ale comunității.

La biroul bancar din cadrul unității mobile se vor putea efectua digital, asistat de consilieri, următoarele operațiuni: deschideri de cont curent și carduri de debit, deschideri de depozite și conturi de economi, solicitări de carduri de credit, acces la digital banking, solicitări pentru credite de consum, precum și refinanțări și restructurări, asigurări de venituri, de șomaj și de incapacitate de muncă, asigurări de locuință (obligatorii si facultative) și asigurări de protecție a bunurilor personale, asigurări de călătorie dar și consiliere și asistență pentru gama extinsă de servicii bancare, inclusiv pentru finanțare în mediul rural prin BCR Social Finance și leasing prin BCR Leasing.

De asemenea, camionul modular este dotat cu un echipament multifuncțional, care va putea oferi operațiuni precum: eliberare lei sau euro, în numerar, depunere numerar în calitate de persoană fizică – în conturile curente, conturile de rambursare credit, conturile de economii sau în conturile altor persoane, plată numerar a facturilor curente către furnizori, reîncărcare cartele Vodafone, eliberare mini extras, interogare sold și schimbare PIN.

În ceea ce privește zona de tehnologie și telecomunicații, clienții vor putea accesa ofertele de abonamente de servicii fixe (internet și televiziune) și pe cele de servicii mobile, vor putea testa și achiziționa dispozitivele disponibile pe platforma comercială Easytech (televizoare, tablete, trotinete, aspiratoare robot, etc.), dar își vor putea plăti și factura și reîncărca în aplicația My Vodafone sau la ATM-ul BCR cartela Vodafone.

 

Despre „Bună ziua, schimbare!”

Caravana „Bună ziua, schimbare!” a început traseul său prin România în octombrie 2022, cu misiunea de a ajunge în cât mai multe localități din țară. Prima destinație pe harta acestui demers a fost localitatea Băleni, județul Dâmbovița, unde s-a desfășurat lansarea oficială a proiectului. A doua oprire a fost în Drajna, județul Prahova, apoi în comuna Glodeanu-Sărat, județul Buzău, în noiembrie 2022, în iunie 2023 în Săliște Sibiu și în Brezoi, Vâlcea în iulie 2023. În fiecare dintre aceste localități, caravana a staționat între 7 și 14 zile, adaptându-se nevoilor specifice ale fiecărei comunități.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Eusebiu Guțu, deţinătorul Chemgas Slobozia a cumpărat Nitroporos Făgăraş

Articolul următor

Erbașu, Simbac și Electrofor – stadiu avansat la parcarea Park and Ride Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share