Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Asocierea condusă de Construcții Erbașu toarnă primul strat de asfalt pe Centura Sânmartin

Constructorii au început să toarne primul strat de asfalt pe Centura Sânmartin la sfârșitul săptămânii trecute. Stadiul fizic al lucrărilor a ajuns la aproximativ 55%.

În paralel, se efectuează alte lucrări care asigură progresul proiectului: relocarea utilităților, așternerea stratului-suport pentru asfalt, montarea elementelor necesare pentru  rețeaua de iluminat etc. Se lucrează, de asemenea, la pasajul subteran pentru biciclete care va trece sub Centura Oradea și la pasajul suprateran care va asigura circulația mașinilor din aceeași zonă.

Structura Centurii Sânmartin

Drumul de legătură între Municipiul Oradea și Comuna Sânmartin va avea o lungime de 5,75 km și, în plus, bretele de legătură cu DN76 și localitatea Haieu, cu o lungime de 2,27 km. Platforma drumului va avea o lățime de 10 metri. Șoseaua va avea pe lateral o pistă de biciclete cu o lățime de 3 metri și va cuprinde: 2 poduri, 2 pasaje, 1 viaduct, 1 pasaj subteran pentru biciclete, 11 podețe și 5 intersecții giratorii.

Constructorul este asocierea formată din CONSTRUCȚII ERBAȘU S.A. – lider de asociere, VAHOSTAV-SK, a.s. – DRUMURI ORĂȘENEȘTI S.A. – PROCONS GROUP SRL.

Valoarea totală a investiției este de 177.238.798 lei, inclusiv TVA. Finanțarea obiectivului de investiții se realizează din fonduri externe nerambursabile, alocate prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ruta Cavalerilor Teutoni se înscrie în oferta de turism cultural

Articolul următor

Noul stadion Lego de la Timisoara se află în plină proiectare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share