Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universitatea de Științe Agricole Cluj se specializează în festivaluri

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca va organiza, în 30 septembrie, Vinea Apoldia Maior (VAM) Fest.
Prima ediție a festivalului de la Apoldu de Sus a avut loc în octombrie 2022 | Foto: USAMV

Instituția de profil din Cluj-Napoca a decis să permanentizeze evenimentul pe care îl organizează la podgoria sa din Sibiu, sub denumirea de VAM Fest.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca va organiza, în 30 septembrie, la Apoldu de Sus (județul Sibiu), a doua ediție a Vinea Apoldia Maior (VAM) Fest.

“VAM Fest un eveniment care va reuni muzica de calitate cu vinurile albe savuroase și mâncare delicioasă preparată cu ingrediente provenite din fermele și stațiunile universității. Aceste vinuri albe sunt apreciate datorită prospețimii, fructuozității, fineții și a bogăției de arome, potențate de o aciditate mai ridicată”, au relatat reprezentanții instituției.

USAMV produce vinuri din 2020, la podgoria situată la 2 km de Apoldu de Sus. Până în prezent are în portofoliu 14 etichete: Sauvignon Blanc, Traminer Roz, Pinot Gris sec / demidulce, Riesling Italian, Muscat Ottonel, Eruditus, Docentus, Secas, Semper, Amlas, Laureatus, Madrigal și Orange Optimus.

“Suntem încântați să anunțăm organizarea acestui festival unic în zona Apoldului de Sus, unde ne dorim să sărbătorim recolta bogată a toamnei în podgoria noastră, VAM.

Ne vom bucura de savoarea vinurilor și a bucatelor provenite de la fermele și stațiunile universității, de fotografii, plimbări prin vie și muzică de calitate. Avem și studenți talentați, care ne vor oferi recitaluri de muzică populară, muzică ușoară și rock pregresiv.

Ansamblul Tradiții Someșul Napoca, al universității, ne va încânta printr-un program pregătit special. Punctul culminant va fi seara, când iubitorii de muzică se vor bucura de un concert spectaculos, susținut de Paula Seling”, a transmis rectorul USAMV, Cornel Cătoi.

Prețul biletului de intrare va include accesul la eveniment și la toate concertele oferite, consumația all inclusive pe durata întregii zile (mâncare, vinuri și alte băuturi).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Ultimele evenimente de promovare a proiectului DigiConstruct, de la Deva, Timișoara și Arad, ni le dorim cel puțin la fel de reușite ca celelalte 18 conferințe și sesiuni, derulate în toată țara de FPSC în decursul a șapte luni.

Digitalizarea constructorilor, promovată în Banat și Transilvania

Articolul următor
Pehart Grup, lider în industria producerii și procesării produselor de hârtie pentru uz casnic din România, a demarat un proces amplu de modernizare și retehnologizare a mașinilor pentru producția de hârtie tissue.

Optimizare energetică la Pehart. Factura la energie va scădea cu 10%

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share