Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pregătiri pentru Ziua Oradiei

Au început înscrierile pentru comercianți la FestiFall Oradea 2023.

Orădenii se pregătesc pentru cea mai frumoasă sărbătoare a orașului! În perioada 13-15 octombrie, Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Oradea, organizează o nouă ediție FestiFall Oradea.

Timp de 3 zile, străzile orașului vor fi animate de artiști stradali, decoruri speciale, mâncăruri pentru toate poftele și, bineînțeles, mult așteptatele concerte în aer liber.

Pregătirile pentru festival sunt în toi, iar înscrierile pentru comercianți au început pe site-ul www.oradeafestifall.ro. Sunt invitați să participe producătorii de bucate tradiționale și din bucătăria internațională, specialități culinare, dulciuri, cafea, dar și atracții pentru cei mici și mari.  Înscrierile se fac online, până în data limită de 3 octombrie 2023.

Pentru a depune o cerere de participare, doritorii trebuie să urmeze toți pașii din formularul de înscriere disponibil online, să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (informații despre companie, produsele comercializate, informații cu privire la persoana de contact, etc.), să încarce documentele solicitate în formular și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat.

FestiFall Oradea 2023 este organizat de Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea) cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primele decontări din fonduri europene pentru Campusul Școlar Oradea

Articolul următor

Peste 50% dintre șomerii bihoreni au studii primare sau gimnaziale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share